Dopeman elmondta, kicsoda igazából Magyar Péter

2024. március 29. 11:06

Itt a zenész véleménye.

2024. március 29. 11:06
Dopeman

Csontgyenge a Magyar Péter, hogy a Markó utcába ment. A Teve utcába csak a komoly csávókat hívják

– ezzel a felütéssel kezdődött a beszélgetés Peti-DopeCast adásában, ahol a politikai babérokra törő Magyar Pétert vesézték ki. Nem kicsit.

Mint ismert, Varga Judit korábbi igazságügyi tárcavezető exférje március 26-án nyilvánosságra hozta a feleségéről készített hangfelvételt, amiről csak egyetlen egy dolgot lehetett megtudni: valakik valamikor javasolták az ügyészségnek, mely a Markó utcában székel, hogy húzzanak ki valamit valamilyen Schadl György és Völner Pál ellen folyó bírósági per ügyészségi irataiból, de az ügyészség független, ezért, mint ahogy Magyar fogalmaz, „már nem tudták kiszedni az iratokból...”

Ezt is ajánljuk a témában

Adódott tehát a kérdés Pityinger László, alias Dopeman podcast adásában, miként is kell ezt értékelni.

Itt a régóta várt atombomba? Magyar Péter az Oppenheimer vagy egy sértett strici?

„Meghallgattam a felvételt, s utána így kuncogtam – fogalmazott Dopeman. – Hívott vagy én hívtam az Ábrahám Robit, mindegy is, s mondtam neki, ez így nagyon tré. Most próbálják elmismásolni, próbálják a jelentőségét csökkenteni, minden oldalról kerekíteni, de ha lebontjuk a különböző szűrőket, tűzmeleg.”

Konkrétabban: „Amit hallunk, azaz, hogy van egy nagyon kíváncsi róka, aki faggat egy fáradt, kiábrándult, enyhén depressziós hölgyet, aki a felesége és igazságügyi miniszter. (…) Machinálni akarnak cuccokkal. A nő, Judit mondja a felvételen, hogy nem lehet, mert a Polt Péter nem uralja az ügyészséget. Merész állítás ez is, de én azért jobban örülök annak, hogy az ügyészség független, s reméljük ez még így is marad. De ami még kemény, hogy a csávó bent ül s hallgatják a zárkát. Az lesz kemény, amikor a zárka hanganyagát is feldolgozzák majd.”

Schadl Györgyről, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar egykori elnökéről pedig ennek nyomán felvetette: „Mit összebeszélt az a csávó, az a nagyon okos, aki a Völnerrel beszélgetett a hangfelvételen, igazi gengszter?!” Komédia! Ha bűnözőket akartok, hívjatok olyat, aki ért hozzá.”

„Én imádom a Juditot – terelődött a szó a korábbi igazságügyi tárcavezetőre. – Azt gondolom, hogy ő ennek a történetnek az áldozata. Mert lehet hallani ebben a beszélgetésben is, hogy nem erre szerződött. Nem is akar beszélgetni.

Az egyik legintelligensebb közéleti szereplő, hatalmas veszteség visszavonulása a magyar politikának.”

Ezt is ajánljuk a témában

Majd pedig az új messiásra, Magyar Péter személyére és a körülötte kialakuló jelenségre. Dopeman kijelentette: „Gyerekek, a srác, minden együttérzésem mellett, most már jól megfigyeltem, egy gyakorló szociopata. Mindenféle érzelem nélkül az arcán nyomja monoton a dumát.

Ráadásul ez a felvétel két éve a birtokában van, és úgy egy laza 13 évet húzott le a NER-ben, ahol élte a gazdagok és kiváltságosok életét.

De egyébként elmondom, kicsoda is Magyar Péter: egy sértett strici. Ez a véleményem.”

Miért gondolja így? Magyar Péter összejött a csajjal, akiből miniszter lett. Varga Judit dolgozott, aminek következtében volt férje mindenféle pozíciókhoz jutott. Barátainak köszönhetően is. Azonban jött a kegyelmi ügy és a válás, sérült benne az önbizalom, elvesztette a miniszternőt, mindazonáltal a melók is elúsztak.

„Igazából berágott, mert nincs lé”, „politikussá változott”, jó érzékkel belenyúlt ebbe az ellenzéki közegbe, elkészítette ezt a felvételt, „ezek pedig most bőnyállal leszopják”. Az az igazság, hogy Magyar Péter tulajdonképpen teljes kielégülését megtalálta ebben a helyzetben, s most hősként mászkál az ügyészségre, summázott Dopeman.


 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­­g­ö­s­ ­­­l­­á­n­­­y­­o­k­­ ­v­­á­­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
BBALU
2024. április 24. 21:39
a pityinger egy politikai szélkakas, nem is olyan rég még az orbán fejét rugdosta
Lajoss
2024. március 31. 17:01
Pityi a fidesz megmondóembere... 😂😂😂😂😂😂😂
szarvas-2
2024. március 30. 11:45
Bravo,Pityinger. Ő a nép hangja. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!