Dömötör Csaba két mondattal szállt bele Magyar Péterbe és az ellenzékbe

2024. március 26. 19:12

„Odakinn szörnyek járnak. Diktafonnal, nadrágszíjjal” – írta közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

2024. március 26. 19:12

Nyitókép: Facebook

„Odakinn szörnyek járnak. Diktafonnal, nadrágszíjjal” – írta közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba arra reagált, hogy a korábbi igazságügyi miniszter újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett korábbi férjével, Magyar Péterrel kapcsolatban.

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, Varga Judit felkavaró írásában azt is elmesélte, egy alkalommal Magyar hogyan ment hazza éjjel és hogyan bánt vele.

Ezt is ajánljuk a témában

Dömötör Csaba bejegyzésével az ellenzék influenszertüntetésére is utalhatott, melynek jelszava szintén az volt: Odakint most szörnyek járnak.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­­n­y­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­a­­k­­ ­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
Patika
2024. március 27. 06:51
Nagyon nagy hibája a válsztójognak, hogy közügyektől való eltiltásuk hiányában bűnözők indulhatnak, lakcím nélküli hajléktalanok meg még csak nem is szavazhatnak a sorsukat előidézőkkel szemben.
alexandrosz-2
2024. március 27. 05:11
Most komolyan, ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
KK75
2024. március 26. 22:24
Tommaso, de büdös szarházi, az össze általad említett háború a főnökeid érdekét szolgálták, jól tudod ezt te is szolgalelkű parazita. Trianon ezen térség szétforgácsolásáról, meggyengítéséről, egymással szemben állításáról szólt, színtiszta nyugati érdek mentén. Takarodj a lábukhoz te csicska féreg román lelkű parazita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!