Azt hiszem, érthető, hogy ezt a tüntetést eszemben sincs kihagyni

2024. február 14. 16:25

A Hősök terén találkozzunk, mert oda és akkorra az én újranyomtatott könyvemnél jó pár nagyságrenddel fontosabb ügy szólítja a lelkiismeretes magyarokat.

2024. február 14. 16:25
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Egyszerre volt jó érzés és frusztráló bosszúság, hogy a tizenkét éven át írt Metafizika könyvem a decemberi megjelenését követő hat nap alatt elfogyott, úgyhogy a karácsonyt megelőző roham során már egyetlen boltban sem volt kapható. Egy életszakasz munkáját fektettem ebbe a könyvbe, így eléggé nehezen emésztettem meg, hogy vásárlók tömege hiába ostromolja érte a könyvesboltokat. 

Nem számítottam, és a kiadó se számított erre a mindent elsöprő keresletre, és bármennyire sajnáltam, tudomásul kellett vennem, hogy érdeklődők ezrei nem tudják elhelyezni a könyvet a karácsonyfa alá. Nos, az a jó hír, hogy a kötet újranyomott példányai végre megérkeztek a nyomdából, és ismét megvásárolhatók. 

Úgy terveztem, hogy e hét péntekén, este hat órától tartjuk a Metafizika bemutatóját – csakhogy időközben kirobbant az Orbán-rendszert identitáskrízisbe fullasztó kegyelmi botrány, melynek nyomán a hazai közvélemény végre életjeleket mutat, olyannyira, hogy a könyvbemutatóm tervezett időpontjára a hazai vlogszféra tiltakozó demonstrációt szervez az ellen az illiberális rendszer ellen, ami marketingkampányokban mossa össze a homoszexualitást a pedofíliával, miközben kimenekíti egy gyermekmegrontásért elítélt ragadozó bűnsegédjét a büntetésvégrehajtás fogságából.

Azt hiszem, érthető, hogy ezt a tüntetést eszemben sincs kihagyni, ezért arra kérek minden érdeklődőt, hogy e hét pénteken este hatkor ne a Ludwig Múzeumban, hanem a Hősök terén találkozzunk, mert oda és akkorra az én újranyomtatott könyvemnél jó pár nagyságrenddel fontosabb ügy szólítja a lelkiismeretes magyarokat.

A Metafizika könyv bemutatójára március 14-én, 18.00 órától kerül sor, ahol a könyv születésében szerepet játszó barátaimmal és kollégáimmal Szily Nóra kérdéseire válaszolunk majd. Elnézést kérek a halasztással járó kellemetlenségért. Minden érdeklődőt szeretettel várok március 14-én, csütörtökön a Ludwig Múzeumba, holnapután este pedig irány a Hősök tere.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. február 16. 09:11
A ballibek többek között arról ismerszenek meg, hogy önös érdekeiket mindig hatalmas erkölcsi ködfelhőbe burkolják. Minél nemesebb a cél, világbéke, atommentes föld, kihaló fajok, állati jogok, gyermekszegénység, pedofília, nőellenesség, rasszizmus, antiszemitizmus elleni harc stb, minél nagyobb ERKÖLCSI FELHAJTÁST rendeznek, annál nyilvánvalóbb, hogy még több PÉNZT, BEFOLYÁST, HATALMAT akarnak " Schmidt Mária
anyamtyukja
2024. február 16. 07:07
Kommenteket olvasva az orszag megerdelmi a sorsat. Gratulalok az osszes "nemzethy" erzelmunek a tudatos, perciz zulleszteshez. Ettol mentek ti elore!
zakar zoltán béla
2024. február 15. 14:05
Gőgpapó
2024. február 15. 13:18 Szerkesztve
"számítottam, és a kiadó se számított erre a mindent elsöprő keresletre, és bármennyire sajnáltam, tudomásul kellett vennem, hogy érdeklődők ezrei nem tudják elhelyezni a könyvet a karácsonyfa alá." Muhaha. Élő embert nem láttam akinek az lett volna a vágya hogy a karácsonyfa (!) alá valami Puzsér förmedvényt rakhasson .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!