Busznak csapódott, előtte majdnem elütött két gyalogost egy autó Budapesten, végül az oldalán állt meg (VIDEÓ)

2024. január 10. 08:30

A sofőr kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

2024. január 10. 08:30
null

Súlyos közlekedési balesetet rögzített január 5-én, este nyolc előtt nem sokkal egy autós fedélzeti kamerája Budapesten, az Orbánhegyi úton, derül ki a Budapesti Autósok legújabb videójából.

Egy autós előbb az útpadkának, majd egy parkoló Suzukinak, végül a szembejövő busz oldalának csapódott, végül az oldalára borulva állt meg. A sofőr kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, és szerencsére az ijedtségen kívül nem történt baj azzal a két gyalogossal, akik az eset idején a járdán sétáltak.

Nyitókép: képernyőmentés, YouTube

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. január 10. 16:28
Érdekes, arra nem figyelt, hogy lement az útról, de a borulásával egyidőben meg tudta nyomni a vészvillogót
DINO54
2024. január 10. 13:48
Nálunk hegyekbe áll az Orbán.
auditorium
2024. január 10. 09:51
Európában naponta rengeteg halálos baleset történik és az áldozatok többsége fiatal. Ezért az Autóiskolák a jogositvány megszerzése előtt a tanfolyamokat először a balesetes hullák tetemének szemlélésével kezdenék, hogy főleg a 18 évesek tudatában legyenek : autót vezetni felelősség. TILOS káb.szereket, nyugtatókat, alkoholt fogyasztani vagy hosszan egyfolytában , megállás nélkül vezetni, esztelenül hajtani lakott területeken vagy "merészen" előzni mindenáron és gázolás esetén cserben hagyni az áldozatot. Ez utóbbit főleg idegenek teszik...
zrx8
2024. január 10. 09:51
sikerült megnyomnia az "elküld" gombot a csattanás előtt ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!