Reviczky Gábor bejelentette: „Meggyógyultam”

2023. december 06. 16:42

A Nemzet Művésze – aki úgy véli, az előző életében egyiptomi pap volt – azt mondta, egyszer csak megszólalt egy hang, hogy meggyógyultál.

2023. december 06. 16:42
null

Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze a Tények Pluszban beszélt arról, hogy úgy gondolja, legyőzte rákbetegségét – számol be a Blikk. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznél 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatatrákot, majd az állapota sokat romlott az elmúlt hónapokban, de most már jobban van.

Azt mondta, kikészítette a kemoterápia, az első három kezelést jól viselte, de a negyediket és az ötödiket már megérezte, a hatodiknál pedig nagyon beteg volt. Most örül annak, hogy végre a szakálla is kinőtt. 

A gyógyulás azonban szerinte nem csupán a kezelésnek köszönhető, ugyanis az égiek is a segítségére voltak. 

A teraszán érezte nemrég, hogy körülvette egy nagyon erős energia, ami átment színbe is, és már akkor tudta, hogy meggyógyult. Egyszer csak megszólal egy hang, hogy meggyógyultál – mondta a ráckevei otthonában a Tények munkatársainak.

Reviczky szerint őt már a gyerekkorában is megszólították az égiek, amire nagy szüksége volt, mert édesanya nélkül nőtt fel, s szentül hisz a lélekvándorlásban, úgy gondolja, az előző életében egyiptomi pap volt.

Nyitókép: Ficsor Márton

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Luxor
2023. december 06. 23:50
Úgy legyen!
Töki
2023. december 06. 21:54
Mint minden ilyeb fajta betegség, lelkieredetű!
papalimapapa
2023. december 06. 21:07
Kellesz Reviczky! Vigyázz magadra!
bornemissza-3
2023. december 06. 20:31
"A gyógyulás azonban szerinte nem csupán a kezelésnek köszönhető" Hanem annak ellenére. A kemoterápiát nagyobb dolog túlélni, mint a rákot. Jó egészséget neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!