Novák Katalin: „Van, hogy a falon is át kell törni” (Videó)

2023. december 28. 10:05

„Jó, hogy nekünk, magyaroknak mára ilyen sok erőnk van!” – fogalmazott a köztársasági elnök.

2023. december 28. 10:05

Novák Katalin Facebook-oldalán egy új videó jelent meg csütörtökön. A képsorok bemutatják a köztársasági elnök legfontosabb idei célkitűzéseit, találkozóit és munkáit.

„Megtanultuk azt is, hogy bizony gyakran el kell menni a falig.

Sőt, van, hogy a falon is át kell törni. Mára már ehhez is van erőnk.

Én azt tapasztaltam, hogy érdemes azt is megnézni, hogy a falon van-e ajtó. Ha csukott az ajtó, érdemes lenyomni a kilincset. Ha nem nyílik, jó, ha megnézzük, van-e kulcs a zárban. Ha nincs, nem árt, ha szétnézünk hogy ismerünk-e valakit, aki hajlandó kinyitni nekünk az ajtót” – hangzik el a videóban.

„És, ha így se jutunk át a falon, akkor jöhetnek a faltörő kosok!

Jó, hogy nekünk, magyaroknak mára ilyen sok erőnk van!

És milyen jó, ha tudjuk, mikor mennyit kell és szabad felhasználnunk belőle” – foglalta össze a gondolatait Novák Katalin.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. december 29. 08:54
NEM FOGNAK! ÉS AKÁRMIT IS TEGYENEK EGÉSZ EGYSZERŰEN ÖLÖK! DE EZT??? SOHA NEM FOGOM MEGTŰRNI, SOHA NEM LESZ PRÁBESZÉD ÉS SOHA!!! DE SOHA!!! NEM LESZ MÁS VÉGE MINT A KITERÍTETT HULLÁJUK!
alexandrosz-2
2023. december 28. 22:04
Te, a kegyelemtelen hoholfasszopó kvótaribanc, áttörtél kétszer is a falon, hogy leszophasd a magyargyülölő zsidó bunkergoblint. Bárkit leszopsz kvotaribanc, aki gyülöli a magyarokat: zsidót, rácot, tótot, oláht.
Akitlosz
2023. december 28. 11:04
"Novák Katalin: „Van, hogy a falon is át kell törni”" Például, amikor a részeg be akar jutni a lakásba, de nem találja a bejárati ajtót.
lájkbajnok
2023. december 28. 10:45 Szerkesztve
Hülye Novákból elég lett volna egy is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!