Kern András most válaszolt Woody Allen videóüzenetére (VIDEÓ)

2023. november 14. 10:35

„Ez egy kicsi ország, de most mindenki erről fog beszélni napokig, mert nagyon sokan imádnak ám téged itt” – mondta a színművész.

2023. november 14. 10:35

Egy TikTokon megosztott felvételen a világhírű színész-rendező a saját könyvekkel zsúfolt nappalijából jelentkezik be és magyar hangjának, Kern Andrásnak üzen a Játszd újra Sam című film szinkronizálásának 40. évfordulója alkalmából. Woody Allen megköszönte a kivetítő alatt álló Kern Andrásnak, hogy 40 éven át szinkronizálta őt.

Ez egy kicsi ország, de most mindenki erről fog beszélni napokig, mert nagyon sokan imádnak ám téged itt”

– válaszolt videóüzenetében Kern. „Folytasd még 20 évig, 40 évig, 60 évig. Csináld a zseniális dolgaidat, a színjátszást, a színdarabírást, a filmrendezést, és akkor nekem is lesz dolgom veled itt Magyarországon. Szinkronizállak majd téged és eljátszom a figurádat. Nagyon köszönök még egyszer mindent, úgyhogy Isten áldjon!” – mondta a színművész.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. november 22. 20:09
úgyhogy Isten áldjon Tetszik mikor ateisták emlegetik Istent.... Csak tudnám melyiket? 😂
urban63
2023. november 14. 16:20
Miért kell minden lejárt adócsalót behozni... Kinem szarja le, ez hír?
powerage
2023. november 14. 15:58
„Ez egy kicsi ország, de most mindenki erről fog beszélni napokig, mert nagyon sokan imádnak ám téged itt” Nem elég, hogy ez a szerencsétlen hülye egy buborékban él, de ráadásul egy a nyolcvanas években készült buborékban. Fura egy zárvány lehet az, ahol Woody Allen imádott sztár, Kern András egy népszerű színész, Koncz Zsuzsa jó énekes vagy éppen Geszti Péter egy igazi kreatív figura. Megnéznék egy szafarit ebbe a világba.
pollip
2023. november 14. 15:53
Gondolom, megkérdezte, hogy Woody Allent, hogy hogyan szokott parkolni:-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!