Gyurcsány Ferenc és Dessewffy Tibor megfejtették, hogy volt-e már nagyobb bajban az emberiség valaha, mint most (VIDEÓ)

2023. november 22. 18:51

Dessewffy szerint „a technológia lehetőséget ad arra, hogy az ember a legmélyebb érzései, ösztönei által vezérelt módon éljen”.

2023. november 22. 18:51

Dessewffy Tibor szociológus, egyetemi oktató volt Gyurcsány Ferenc vendége a Hát Így podcast szerdai adásában.

Többek között olyan kérdésekre keresték a választ, hogy volt-e már valaha nagyobb bajban az emberiség, mint ma. Illetve, milyen pozitív és milyen negatív hatásai lesznek a mesterséges intelligenciának az életünkre.

A szociológus többek között arról beszélt, hogy „van egy olyan iskola, hogy az ember egyébként 120 évig él, az a normális. És minden, ami 120 év előtt történik, az egy baleset”.

Dessewffy arról is beszélt, hogy 

a technológia lehetőséget ad arra, hogy az ember a legmélyebb érzései, ösztönei által vezérelt módon éljen”

Majd arra is kitért, hogy „nem Vitray Tamást nézzük mindannyian,hanem van a politikában egy jobboldali buborék, egy baloldali buborék, 

de lehet a sportban is van olyan buborék, amin belül csak azonos vélemények, bizonyos forrásokból származó vélemények jelennek meg”

 – mondta el Dessewffy Tibor.

A beszélgetés ajánlóját alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. november 23. 06:06
GYENGE VAGY DEZSŐFIKÉM...HARMATGYENGE..KISÖREG..BAMMEG...MÉG UACCSOLNI SE' TUCC...APUCI...RENDESSEN FAJJKASHÁZI MEG BAUEJZSIDÓ A CSIKKZSEBBE VÁGNAK TÉGEDET..FRRRANKÓN.
Házam Hazája
2023. november 22. 23:01
Lehet szidni, de Ők a kommunisták alatt nőttek fel. https://www.youtube.com/watch?v=3H8nt5sHD5I A posztkomm ellen mentek Ők is anno.
zakar zoltán béla
2023. november 22. 20:38
0+0=-19 , negatív prím.
Palatin
2023. november 22. 19:59
Suttogja lázasan hatalmi álmait nesztelen, Tükör elött állva gusztálja testét meztelen. Pózol Duce stilusában, éppolyan fesztelen, Gyurcsány a nemzet átka bösz és esztelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!