Gáspár Győző a legnagyobb király

2023. október 10. 09:48

Továbbra is becsülendő, hogy századszor is nekifut, ezerszer is megpróbál a részévé válni olyan dolgoknak, amelyek korábban biztosan nagyon idegenek voltak a számára.

2023. október 10. 09:48
null
Forgács István
Forgács István
Facebook

„Gáspár Győző a legnagyobb király.

Jelen pillanatban. Nyilván pisonti magasságokba soha nem fog emelkedni, és nem is próbálkozik vele, de azt gondolom, továbbra is becsülendő, hogy századszor is nekifut, ezerszer is megpróbál a részévé válni olyan dolgoknak, amelyek korábban biztosan nagyon idegenek voltak a számára.

De ahogyan a közéletet is tanulni próbálja, vagy ahogyan helyi közösségeknek próbál segíteni, és ahogy kimegy az Üllőire és végighallgatja az őt szidalmazó kórust, az igenis bátorság, elszántság, kitartás.

Ezt is ajánljuk a témában

Arról nem is beszélve, hogy éppen azon is dolgozik, hogy a vidéki szegény sorsú srácok a jövőben nagyobb számban jussanak el az Üllőire.

Hajrá, Gáspár Győző!”

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajni38
2023. október 10. 20:34
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL: A legutóbbi két országos népszámláláskor csökkenö számban, 390 ezer helyett már csak 210 ezren vallották magukat romának. A KSH Népességtudományi Intézet szerint 560 ezer, a Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer, de mindenképp 700 ezer alatt van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerüen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány önkormányzati képviselők és drogos cigány aktivisták bemondásait adták össze, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számolnak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET hogy továbbra se vizionáljanak nagyobb számot, mert ettől még nem lehet több pénzt lenyúlni. Csak hogy tudjuk hányan vannak..
Pelso j.
2023. október 10. 19:58
Mármint számodra a legnagyobb király, hisz morálisan és szellemileg egy halmazban vagytok. Mellesleg, győzike megítélése akkor sem változik, ha száz cikkben állnak mellé a magadfajta cselédek.
blackorion93
2023. október 10. 18:23
Ki kérem a Fideszes szavazók és Orbán Viktor nevében is, -->Kis Grófo a király !<-- Győzike meg hát csak egy ízléstelen, politikához segghülye nyaligátor showman... a Fidesz embere. Szerintem minden jó ízlésű roma értelmiséginek szekunder szégyenérzete van, hogy vele azonosítják a cigányokat.
Tara Verde
2023. október 10. 14:49
Ha legközelebb nem a VIP páholyban illegetné magát, hanem venne egy jegyet és beülne mint egy átlag szurkoló, talán nem zúgna a lelátóról hogy "mocskos cigány".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!