Böjte Csaba igazsága és tévedése

2023. október 10. 06:07

Ezeknek soha, semmilyen körülmények nincs bizalom. Ezeket megvetjük, elkerüljük és rühelljük.

2023. október 10. 06:07
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

„Böjte Csabának a legteljesebb igazsága abban volt, amikor faképnél hagyta ezt a... ezt az «újságírót». «Visszaéltél a bizalmammal» – mondta neki, és elment. S ebben az utolsó mondatban rejlik Böjte Csaba tévedése. Ezeknek soha, semmilyen körülmények nincs bizalom, ezeket nem tüntetjük ki a bizalmunkkal. Ezeket megvetjük, elkerüljük, megvetjük és rühelljük.

S akinek még mindig nem világos, az nézze meg a pofáját ennek az "újságírónak", különösen a legvégén. Érdemes. Mindjárt világos lesz, hogy ezekkel nincs emberi kapcsolat, emberi hang, és főleg nincs bizalom.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vágvölgyi Gergely

Mandiner

Idézőjel

Csaba testvér bölcsen tette, hogy faképnél hagyta a provokátort, hogy nem asszisztált ehhez a gusztustalan balos játékhoz.

 Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Proxima Centauri
2023. október 11. 12:22
Jé! Az (újságíró)becsület beszėlő etalonja.
Fed74
2023. október 11. 07:23
Magyar becsület rendel díjazzák a 10 éven keresztül, 35 rendben, 15 kiskorú Gyermeken elkövetett szexuális bántalmazást ? Gratula a kormánynak! Ez farhátisztán! Ja, hogy basznátok szájba a jó kurva anyátokat!
Fed74
2023. október 10. 13:27
Előkerültél gazdi ánuszvibrátora ? Mi meg tudod hogy kiket rühellünk , az ilyen Gyerekbaszó fideszes köcsögöket mint ti!
bodrigyuri
2023. október 10. 12:05
Koca, az megvan, hogy a zsidesz pedopárt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!