Azt mondta zenét akar hallgatni, milliókat utalt át magának egy ismerőse telefonjáról a budapesti férfi

2023. október 20. 07:24

Közel húsz millió forintról van szó.

2023. október 20. 07:24
null

A XI.  Kerületi Rendőrkapitányság Mátrix Projekt keretében körözést indított egy férfi ellen, aki 19 millió forintot utalt át magának egy ismerőse számlájáról.

A gyanúsított férfi a rendőrség szerint 2022. augusztus 23-án két nő társaságában italozott ismerősével annak újbudai lakásán. Az este egy pontján kölcsönkérte a házigazda telefonját, hogy zenét hallgassanak róla, de zenehallgatás helyett elvitte a készüléket, és három részletben 19 millió forintot utalt át magának ismerőse számlájáról. 

A XI. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető számlájáról több mint 18 millió forintot foglaltak le, amit visszaadtak a sértettnek. A bűncselekményekkel gyanúsítható férfi körözését tavaly augusztus 25-én rendelték el. B. Loránd március 29-én egy másik ügyből kifolyólag jelent meg az V. kerületi kapitányságon, ahol a rendőrök elfogták. A férfi a a bűncselekmények elkövetését beismerte, de nem tett érdemi vallomást – írja a Police.hu.

Nyitókép: NMHH

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. október 21. 18:00
a pina sokba kerül
Akitlosz
2023. október 20. 16:52
Ha az ember kölcsön ad, akkor érdemes utalva küldeni és kitölteni a közlemény rovatot, hogy kölcsön. Ha esetleg nem adná vissza a kölcsönkérő, akkor ez elegendő bizonyíték bíróságnak.
Akitlosz
2023. október 20. 16:47
Hogyan lehetnek telefonon milliók? A Mandiner cikkcímadó emberének fogalmazásgátlót sem kell szednie. Gyárilag alulfejlett nyelvileg. Nem a telefonon voltak azok a milliók Meg kellene tanulni a magyar ragozást. ESZKÖZESET a helyes megoldás. Instrumentalis tudósok kedvéért. Semmilyen nyelven sem tudó anglománok kedvéért instrumental case. Tehát ismerőse telefonjáVAL. A cikk persze jó, csak szokás szerint elme roggyant szerkesztő adja a cikkcímet. Ha általános iskolások írnák a Mandinert ötösért, akkor sokkal színvonalasabb lenne.
Obsitos Technikus
2023. október 20. 10:50
Zenét utalt :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!