Repülőgép-baleset – szomorú hírek érkeztek a kórházból

2023. szeptember 12. 06:57

Sajtóértesülések szerint, az életéért küzd a börgöndi tragédiában megsérült gyermek.

2023. szeptember 12. 06:57

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, vasárnap tragikus repülőgép-baleset történt a börgöndi repülőtéren: bemutatórepülés közben lezuhant egy sportrepülőgép. A pilóták életüket vesztették, hárman pedig pedig égési sérüléseket szenvedtek, és kórházba kerültek.

A Honvédkórháztól a feol.hu azt a tájékoztatást kapta, hogy két főt fogadtak súlyos égési sérülésekkel vasárnap. Mindketten 8 napon túl gyógyuló, másod-, illetve harmadfokú égési sérülésekkel fekszenek az Észak-Pesti Centrumkórház – Honvédkórházban, állapotuk jelenleg stabil. A harmadik sérült gyermekkórházba került.

A regionális hírportál hétfő este tudta meg, hogy 

a repülőnapon megsérült kislány életveszélyes állapotba került.

Jelenleg intenzív osztálon kezelik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. szeptember 13. 20:29
Ez egy merő borzalom... A jó Isten adjon erőt neki a küzdelemhez és a felépüléshez! Én őszintén szólva a gyerekemmel nem parkolnék le egy repülési műveleti területre, ahol nyilvánvalóan hajmeresztő kaszkadőrmutatványokat fognak egész nap bemutatni, duplafedeles lélekvesztőkkel... Valszeg az adott települést is elkerülném aznap.
Illieral
2023. szeptember 13. 11:20
Ha túl is éli, az égési sérülések miatt, sajnos már nem lesz könnyű élete.
need-info
2023. szeptember 12. 10:17
Megint ártatlan emberek szenvednek mások hibája miatt. Remélem túléli!
Osztap_Bender
2023. szeptember 12. 10:14
A sok okoska pilótajelölt kiosztja itt a népet. A pilóta nem repülhetett volna érvényes orvosi engedély és annak helyszíni ellenőrzése nélkül. A műrepülés sem habos torta, a figurák bemutatásának előfeltételei vannak. Itt valamelyik betartása elmaradt. Ezen kívül műszaki hiba sem zárható ki. A legfontosabb kérdés, mit keresett egy autó utasaival együtt azon a helyen, ahol a baleset pillanatában volt? Ki engedte oda, ki mulasztotta el az ellenőrzéseket, ki nem zavarta el őket onnan. A pilóták a saját életüket viszik a vásárra, a nézők biztonságáért a szervező felel. Minden magára valamit is adó országban. Csak a hülyék paradicsomában fordulhat elő ilyen baleset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!