Nyílt levelet írt L.L. Junior Orbán Viktornak

2023. szeptember 08. 15:54

Az előadó azt kéri a miniszterelnöktől, álljon ki a magyarországi romák és a többségi társadalom jó viszonyáért.

2023. szeptember 08. 15:54

„A hazáját szerető és az országát féltő büszke magyar roma hazafiként fordulok most Önhöz, kérve az egyértelmű kiállását, segítségét és közbenjárását abban, hogy a magyarországi romák és a többségi társadalom viszonyát ne tehessék tönkre a jövőben olyanok, akik számára ez a kérdés sokszor valóban nem több, mint politikai haszonlesés” – írja bejegyzésében L.L. Junior.

Az előadó azt szeretné, hogy a miniszterelnök szigorítsa a jogszabályokat, illetve követeljen meg szigorúbb eljárásrendet annak érdekében, hogy az élet kioltására alkalmas vágó-szúró eszközök ne kerülhessenek közterületekre. A másik témakör, hogy a kormányfő segítse elő, hogy a cigánybűnözés és a cigánybűnöző kifejezések kikerüljenek a politikai közbeszédből.

Az elkövetkezendő évtizedek során Önnek továbbra is sokakért kell felelősséget vállalnia

– írja bejegyzésében L.L. Junior. Hozzátette: „Ön közel 3 millió ember támogató szavazatát köszöni meg kormányzati ciklusok óta folyamatosan, én többszázezer emberhez juttathatom el a gondolataimat – többek között ezt a nyílt levelet is, azaz sokak hangja és kérése fogalmazódik meg a a fenti soraimban. Bízom benne, a fentiekben foglaltakkal egyetért, és segíthetünk egymásnak abban, hogy ne feszüljenek még jobban a jelenlegi viszonyok romák és nem romák között”

Nyitókép: Facebook

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2023. október 05. 01:40
Kicsit nézelődj a börikben!
tikkadt-szocske
2023. szeptember 10. 11:27
Ez kiez?
faramuci
2023. szeptember 09. 16:29
Ne leveleket írjál b@szod,hanem tartsd be az együttélés szabályait,beleértve a közlekedést is, mint a többség!!
Secerror
2023. szeptember 09. 12:58
Van egy Bharat-i ország, ahonnan jöttetek. Vándornép vagytok, lehetne visszavándorolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!