A demográfiai csúcs margójára

2023. szeptember 19. 06:06

Valóságos szabadságharc kimondani ma, hogy a szexuális nevelés a szülők alapvető joga és kötelessége.

2023. szeptember 19. 06:06
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Beperelte orvosait egy fiatal nő, akinek tizenhat éves korában eltávolították a melleit és hormonokkal kezelték, hogy fiúként élhessen, de később rájött, hogy kamaszkori mentális zavaraira nem ez lett volna a megfelelő kezelés. Ahogy fogalmazott, nem hiszi, hogy kiskorúak beleegyezhetnek abba, hogy elvegyék a testi funkcióikat, mielőtt felfognák, mit is jelentenek azok valójában. Egyelőre megjósolni sem lehet, mire jutnak a jogászok ezzel a felvetéssel, de az biztos, hogy pontosabban nem lehet megfogalmazni a manapság burjánzó transz- és genderőrület kritikáját.

A józan ész radikálisabb védelmezői egyenesen úgy tartják, örökre el kellene tiltani hivatása gyakorlásától azt az orvost, aki gyerekeken végez el nemátalakító műtétet. Ezzel szemben több országban inkább azokat a szülőket vegzálják, akik óvni próbálják gyermekeiket a hasonló beavatkozásoktól. A rossz testbe születettek bolondériája terjed, mint a vírus. Egy felmérés szerint a harminc év alatti ameri­kaiak öt százaléka transznak vallja magát.

Az ezredforduló környékén született úgynevezett Z generáció különösen fogékony az újbalos LMBTQ- és genderpropagandára. Körükben aránytalanul magas azok száma, akik valamely szexuális kisebbség tagjának vallják magukat. Hamis tehát az a mentegetőzése az őrületet már az óvodákban és az iskolákban is terjeszteni akaró propagandistáknak, hogy senki nem lesz attól mondjuk meleg, ha időben megismeri a szex ezen változatát. A számok teljesen mást mutatnak.

Különösen felértékelődik mindez a Budapesten lezajlott demográfiai csúcs fényében, amelynek középpontjában a családok védelme állt. Novák Katalin köztársasági elnök tizenkét pontja az életigenlők lázadását foglalja jelmondatokká a halálpártiak nyomulásával szemben. Valóságos szabadságharc kimondani ma, hogy a nevelés, beleértve a szexuális nevelést, a szülők alapvető joga és kötelessége. Az pedig, hogy minden kislány és kisfiú nőhessen fel úgy nővé és férfivá, ahogyan megszületett, felér egy hadüzenettel a genderlobbi ellen. Régóta vártuk, hogy miután egyértelművé vált a mindenféle identitásunkat felszámolni akaró neomarxista progresszió végletes családellenessége, szülessenek megfelelő válaszok a legmagasabb politikai körökben a pusztító törekvésekre.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 19. 14:33
Rakjátok már végre ki a Hír tv műsoraiból a Bencsik testvérpárt!!! Még a kampány időszak előtt! Károsak a Fideszre!!
Mich99
2023. szeptember 19. 11:51
Az ember férfinak vagy nőnek születik – de azzá is kell válnia! És ezt a feladatot a társadalom már régen nem teljesíti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!