Orbán Viktor Szerbia elnökét fogadta

2023. augusztus 20. 12:23

Aleksandar Vucic a nap folyamán részt vesz az augusztus 20-i ünnepségeken, és ellátogat a budapesti atlétikai világbajnokságra is.

2023. augusztus 20. 12:23
NAGY Márton; SZIJJÁRTÓ Péter; ORBÁN Viktor; VUCIC, Aleksandar

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban munkalátogatáson fogadta Aleksandar Vucic államfőt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap.

A tárgyaláson áttekintették Magyarország és Szerbia politikai és gazdasági kapcsolatait, a Nyugat-Balkán EU-integrációjának helyzetét, az illegális migráció elleni fellépés lehetőségeit, valamint a közös energetikai és infrastrukturális projekteket.

Aleksandar Vucic a nap folyamán részt vesz az augusztus 20-i ünnepségeken, és ellátogat a budapesti atlétikai világbajnokságra is.

(MTI)

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b3) megbeszélést folytat Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnökkel (j) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 20-án. A kormányfő mellett Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter (b2) és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b4). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
 

 


 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2023. augusztus 20. 15:10
Szegény lájkbajnok. Nevet kell változtatnia, dislájkbajnokra!!!!!!!!!!!!!!!! Takarodj már innen, itt nincs vevő a hülye dumádra!!!
connorj
2023. augusztus 20. 13:59
Kedves Szerbek és Magyarok. István Királyunk Ünnepén, Köszöntelek Titeket. Felteszem a kérdést minekünk: Tudva, hogy a végén EGYezségre vagyunk ítélve, nem spórólhatnánk meg, a birkozásba feledkezést? Pl: Már rég azon kellene agyalnunk, hogy a ciril és latin ábécét kreatívan, konstruktívan és szeretet-teljesen egybe-olvasszuk. Irodalom https://m.youtube.com/watch?v=hQBkSPEkwRk&pp=QAFIAQ%3D%3D OPTIMUS-FŐVEZÉR MADONNÁJA: http://muveszet21.blogspot.com/2011/12/rolin-kancellar-es-titokzatos-alakok_13.html https://eurodomik.ru/hu/buildings/ikony-presvyatoi-bogorodicy-chudotvornye-ikony-ikony-bozhei-materi-foto-i.html https://www.esa.int/ESA_Multimedia/Images/2019/07/Lake_Balaton_Hungary
states-2
2023. augusztus 20. 13:08
A komcsik megint elhasználnak néhány méter szigetelő szalagot.
altercat1
2023. augusztus 20. 12:51
Takarítsák el a szerbek a határnál tobzódó szemetet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!