Kolléga Úr, köszönöm!

2023. augusztus 28. 21:18

Csak éppen azok nem nyithatják ki a pofájukat ebben az ügyben, akik most a leghangosabban ugatnak.

2023. augusztus 28. 21:18
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

Bizony, bizony… És akik annak idején ezt a rohadék gazembert mentegették, ma igazi farizeusként méltatják » ‘56 hőseit« és fel vannak háborodva »Putyin tankönyvén«.

Ami amúgy valóban felháborító és undorító. Csak éppen azok nem nyithatják ki a pofájukat ebben az ügyben, akik most a leghangosabban ugatnak.

Találd meg a különbséget!

Putyinista tankönyv – Havas Szófia, MSZP”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube / Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. augusztus 29. 10:58
Zsótika, már a nerség maga is kezd utálni.
ekeke1
2023. augusztus 29. 07:08
Havas Szófia,(aki amúgy Horn Gyula unokahúga,ezt csak azért említem mert a ballibak Bayer kapcsán mindig hozzáteszik hogy a Fidesz ötös számú parttagkonyvenek birtokosa) szóval Havas egy mellékszereplő. A gyökerekkel kellene kezdeni,ahonnan a fasisztazas elindult 1956-al kapcsolatban:Csermanektol, Kleintől ,Buci Gyuritol, Münnichtől , mindazoktól akik Moszkvatol könyörögtek akkor és utána évtizedekig katonai megszállásert. És a máig kitartó jogutodaikert,pereputtyikert. És ezek pofaznak ma.Azok és azoknak utódai akik 1957 május 1-en százezer számra vonultak fel a Hősök téren a judeobolsevizmus és a szovjet megszállást ünnepelve. Na ne már.
tésztagyári szakmunkás
2023. augusztus 29. 03:13
Látható, hogy semmi olyan nincs a könyvben, amit itt a ballibek össze hazudnak! Jól felépített hecckampány a magyar - orosz feszültség növelésére!
tésztagyári szakmunkás
2023. augusztus 29. 03:11
Második bekezdés fordítása: "1956 júniusában Lengyelországban tüntetések és sztrájkok kezdődtek. Ennek következtében az ország vezetése megváltozott - a Lengyel Munkáspárt korábbi főtitkára, W. Gomulka került hatalomra. Gomulka. Ezzel egy időben Magyarországon is tüntetések kezdődtek. A tüntetők bírálták a magyar vezetést és annak szovjetbarát irányultságát, követelték Magyarország kilépését az OVD-ből. A Szovjetunió, amely joggal hitte, hogy a magyar válságot a nyugati titkosszolgálatok és az általuk támogatott belső ellenzék akciói katalizálták, csapatokat vezényelt Magyarországra, és segített a magyar hatóságoknak a tüntetések elfojtásában." Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!