Hodász András szerint homoszexualitása miatt küldték el a Szemlélektől

2023. augusztus 03. 07:14

A lap vezetése szerint a korábbi pap élete jelenleg rendezetlen, ezért hátra kell lépnie a nyilvánosságtól.

2023. augusztus 03. 07:14

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a Szemlélek című portál hétfőn bejelentette, Hodász András nem folytatja tevékenységét a lapnál. Ez nem sokkal azután történt, hogy az egykori katolikus pap bejelentette: a férfiakhoz vonzódik.

Ezt is ajánljuk a témában

Gégény István, a Szemlélek lapigazgatója az RTL Híradónak azt nyilatkozta, „Hodász András élete jelenleg rendezetlen, ezért neki és a lapnak is az lenne a legjobb, ha hátralépne a nyilvánosságtól”, hozzátette, megkérték „Andrást, fogadja el azt, hogy úgy látjuk helyesnek, hogyha ő nem lesz tagja a szerzői közösségnek. András nem értett egyet ezzel a döntéssel, de elfogadta”.

Az RTL Híradó Hodászt is megkereste az üggyel kapcsolatban, aki azt válaszolta, szerinte a párkapcsolata miatt küldték el a laptól. Azt is közölte, hogy a katolikus tanítás szerint az nem baj, ha valaki meleg, de az igen, ha megéli.

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2024. március 22. 17:02
Tehát ennek a viszketeg hamispapnak minden szava, mozgása, kijelentése, kinyilatkoztatása mögött, a sóvárgó ánusza rejtőzött?
Nehidd El
2023. augusztus 13. 11:06
"Azt is közölte, hogy a katolikus tanítás szerint az nem baj, ha valaki meleg, de az igen, ha megéli." Ennek azonnal orvosi segítségre lenne szüksége.
johannluipigus
2023. augusztus 04. 18:19
Mondtam én, hogy egy kis buzi ez a kiugrott papocska.
Sulammit
2023. augusztus 04. 11:41
A Szemléleknél tudták, hogy párkapcsolatban élsz, hiszen magad mondtad el még májusban Kadarka Endrének. Azt is mondtad, hogy pár napra elmentetek valahová a valakiddel. Azt nem mondtad el, hogy a valakid egy férfi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!