Először szólalt meg Pálffy István kirúgása óta: Jól vagyok!

2023. augusztus 23. 14:46

Az Index szerint nyugodt hangon beszélt munkatársukkal a menesztett tévés.

2023. augusztus 23. 14:46
null

Bár nyilatkozni nem akart, az Indexnek válaszolt egy-két kérdésre a kedden a HírTV-től menesztett Pálffy István. A portál beszámolója szerint a tévés nyugodt hangon beszélt a telefonban, a konkrét esetről nem kívánt nyilatkozni. Mindössze annyit közölt az újsággal, hogy jelenleg „jól van”. Arra a kérdésre, hogy mik a tervei a jövőre nézve, egy kisebb sóhaj után ismét közölte, hogy nem kíván nyilatkozni, majd elköszönt az Index munkatársától.

Ismert: A HírTV Napi Aktuális című, hétfői adásában arról beszélt, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké”. Ezután a csatorna azonnal elhatárolódott, és az alábbi közlemény kiadásával menesztette a műsorvezetőt: „A HírTV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi Aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen a csatorna elveivel és hitvallásával. A HírTV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől, amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett. A HírTV a mai napon azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffy Istvánnal.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi68
2023. augusztus 24. 06:42
Jelenleg jól van? Hát ez elég baj,ezek szerint a vénember nem ismeri el a hibáit-Isten nyugosztalja!
Palatin
2023. augusztus 23. 23:54
Pálffy szerintem nagyon is elitéli a pedofilokat, de a másik oldalon álló beszélgetö partnere felé, talán egy rosszul sikerült "gesztust" akart tenni, hogy a beszélgetés alapját egy kicsit egyengesse. Azt hitte, hogy ezt jól teszi. Hogy megváltak töle, az rendben van, de nem azért mert engedékeny lenne a pedofilokkal szemben, - ezt nem hiszem -, hanem azért, mert nem érzékeli ösztönösen, hogy a jégen hogyan kell közlekedni. És ez valóban veszélyes lehet.
macskusz-4
2023. augusztus 23. 17:31
Gyáva szar a hír tv. Nem mentegette a degenerált pedókat. A türelmet pedig úgy értette, hogy nincs halálbűntetés, nem azt mondta, hogy nem kell ellenük fellépni.
hátakkor
2023. augusztus 23. 17:00
Ilyen ez a popszakma..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!