Telefonozott vezetés közben, elaludt a pirosnál, majd mikor rádudáltak, büntetőfékezett

2023. július 06. 13:32

Mindez fényes nappal a Soroksári úton.

2023. július 06. 13:32

A telefonját használta, ezért nem vette észre a zöld lámpát a Citroen C4 sofőrje a Soroksári úton. A Budapesti Autósok Közösségének elküldött fedélzeti kamerás felvételen látni, hogy a sofőr akkor indult el, mikor rádudált a mögötte lévő autó, ekkor azonban felmutatta középső ujját, majd mikor már gyorsabban haladnak, hatalmasat tapos a fékbe a citroenes. 

Akkorát kellett fékezni a vétlen autósnak, hogy az utas megsérült. „Már az előző kereszteződésben is telefonozott, majd a felvételen látható pirosnál is. Nem indult, rádudáltam, majd akkorát büntetőfékezett, hogy az autó előbb bevágta a féket, mint a lábam elérte volna a pedált. Ha nem ez az autónk van, nem kizárt, hogy telibe vágjuk. A párom válla megrándult. Hívtuk a segélyhívót is. Természetesen továbbhajtott a sofőr” – mesélte a videó beküldője a Budapesti Autósok beszámolója szerint.

A felvételt már több mint 39 ezren látták a YouTube-on:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2023. július 06. 20:10
öléggé ránent a seggére, meleg fogadtatásra várt?
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 06. 19:35
Ciganyisztán, pakisztán, naésaztán, hátaztán!
Nehidd El
2023. július 06. 13:54
Feljelentés, és jogsi ugrik évekre + felfüggesztett börtön.
zsanett-kúnrum
2023. július 06. 13:52
én lábuk levágásával büntetném a büntetőfékezőket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!