Betört, majd elaludt a helyszínen, a rendőrök ébresztették a tolvajt

2023. július 31. 16:34

Hamar nyakon csípték a tolvajt.

2023. július 31. 16:34
bilincs

A kecskeméti rendőrök pénteken sikeresen őrizetbe vettek egy 27 éves kecskeméti lakost – tájékoztatott a hírről a Police.hu.

Az elkövető első akciója során egy nyitva hagyott ablakon bejutott egy épületbe, ahol magához vett egy bontatlan mobiltelefont. Egy tévét és egy laptopot is el akart vinni, ám a tulajdonos megzavarta, így végül a 150 000 forint értékű készüléket vette magához, miközben elmenekült.

Hajnali 2 óra magasságában egy másik ingatlant nézett ki magának. Itt is a kerítésen át jutott be az udvarba, majd beugrott a konyhába, amelynek az ablakáról először leszakította a szúnyoghálót. A házban lakó nő pénztárcáját szerette volna ellopni, viszont megszólalt a riasztó,

így rohanva távozott a helyszínről.

A tolvaj azonban nem figyelt a baljós előjelekre, így egy harmadik háznál is próbálkozott. Az udvaron azonnal észrevett egy autót, aminek nyitva volt az ajtaja. Bemászott a kocsiba, kutatás közben eltört egy értékes napszemüveget, majd

a jármű jobb első ülésén elaludt.

A sértett ébresztette, aki ezzel egy időben a rendőröket is értesítette.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Police.hu

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laikus19-2
2023. július 31. 18:01
Minden kezdet nehéz!
ittésmost
2023. július 31. 16:42
Elfáradt a sok tevékenységben, érthető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!