Megszólalt Vágó István fia édesapja haláláról

2023. május 18. 10:02

Titokban búcsúztatták el a kvízmestert, Vágó Péter osztott meg erről néhány részletet.

2023. május 18. 10:02
null

A Blikknek nyilatkozott Vágó István fia, Vágó Péter édesapja haláláról. Korábban a Mandiner beszámolt róla, hogy kiderült, mi okozta a tragédiát: egy hasi aorta robbant szét nála.

Vágó Péter elárulta, kedden délután zárt körű búcsúztatót tartottak, amin csaknem száz ember vett részt. Mint mondta: „Egy érzelmi kavalkád volt az egész délután. Egyrészt természetesen nagyon fájdalmas volt, hiszen

még mindig próbáljuk anyuval együtt felfogni azt, hogy apu nincs többé.

Közben pedig nagyon feltöltődtünk attól a sok szeretettől, amit kaptunk a barátoktól: megható volt látni, mennyi embernek jelentett nagyon sokat”.

Temetés egyelőre nem lesz – árulta el Vágó Péter, aminek okát nem osztotta meg. „Negyvenhárom évesen félig árva lettem… Nehezen megmagyarázható érzés, mert hiába vagyok már felnőtt és apa magam is, azt hiszem, akkor növünk fel először igazán, amikor elvesztjük a szüleinket, vagy egyiküket. Velük együtt vesztjük el a gyermeki énünket” – fogalmazott a műsorvezető fia.

Az ATV élőben közvetíti Vágó István csütörtök délutáni búcsúztatóját.

***

Nyitókép: YouTube

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VELŐ
2023. május 18. 14:18
Nekem is akkora űrt töltött ki ez az ember... Mekkorát IS? BOCS ELFELEJTETTEM.. Valahol már láttam ezt a figurát, talán tévében,? pártértekezleten,? vagy csak a komcsi DK-s WC-ben.? Véleményem róla: simán átléphető
diós guba
2023. május 18. 12:34
Korábban azért volt népszerű, mert semlegesnek mutatkozott. Azért vált népszerűtlenné, mert hátat fordított a semlegességnek és pártossá vált. Miközben kommenteltem, eltüntették a cikket a cimlapról.
Csubszi
2023. május 18. 12:17
A rosszindulatú mocskolódása visszaütött!
szürkeSzarvas
2023. május 18. 11:47
A Havas Heni felajzott kan módjára keresi az anyukáját (Nyúl) ujfent-a Fiala pedig felporszivózta az apukáját. Furcsa kozmolopita szokások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!