Tanulságos történet: kifolyt a hatalmas lottónyeremény a győri házaspár kezéből

2022. december 27. 19:02

A hirtelen rájuk szakadt gazdagság megvakította őket.

2022. december 27. 19:02
null

Andraschek Anikó és férje, László 2013-ban nyert 636 millió forintot a lottón, amiből lakást, házat, belvárosi kávézót, hófehér BMW luxusautót sofőrrel, és egy Balaton-parti nyaralót vásároltak – osztotta meg ezt a tanulságos történetet a Blikk.

A szegény győri házaspár élete egyik pillanatról a másikra megváltozott. A hirtelen rájuk szakadt gazdagság pedig megvakította őket. Az, hogy vettek a három gyereküknek lakást, teljesen természetes, de például

egyikőjüknek sincs jogosítványa, mégis úgy gondolták, kell nekik egy kocsi, amelyet majd sofőr vezet, s furikázza őket

az unalmas hétköznapokban. 

Az egykor hajléktalan férfi és pánikbeteg felesége aztán vásárolt egy hatalmas, több mint 180 négyzetméteres házat, balatoni nyaralót és nyitott egy kávézót is.

Ez utóbbit már 2017-ben be kellett zárni,

mert nem termelt hasznot az üzlet. Mostanra pedig teljesen elfogyott az óriási lottónyeremény.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. december 28. 13:31
Huszadszorra is sikerült megírni a sztorit.
Zsolakomarom
2022. december 28. 12:58
kamucikk, az ingatlanjaik nem vesztek el de szep probalkozas a semmirol irni valamit
Akitlosz
2022. december 28. 12:18
A sajtó ezt a sztorit szereti. Azokról nem ír, akik megtartják a vagyonukat. A milliárdosokban is az az érdekes a Mandinernek, amikor - szerinte - százmilliárdokat buknak el. Ha a pénz több mint felét elköltötték volna és csak 300 millióért aranyat vettek volna, akkor ma kb. 700 milliójuk lenne aranyban. Dolgozniuk sem kellett volna, megvehették volna azokat a lakásokat a gyerekeknek forintban mégis több pénzük lenne, mint a lottónyereménykor. Aminek persze a fő oka az állami pénzrontás, de a lényeg, hogy megmaradt volna a vagyonuk. Amúgy a vállalkozás indítása sem volt rossz ötlet de vendéglátásba fogni Budapesten kívül az. A vendéglátás inkább fedőtevékenységnek jó alvilági pénzek tisztára mosásához, akkor nem kell, hogy nyereséges legyen az üzlet, akkor is megéri fenntartani.
calidus
2022. december 28. 10:54
de vajon hallunk majd a 30 milliárdot megnyerő honfitársunkról ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!