Megvan az idei kötcsei piknik dátuma

2022. szeptember 01. 09:25

A szervezők szerint „mindennek rendelt ideje van. A kötcsei találkozónak is.”

2022. szeptember 01. 09:25
null

Szeptember 10-én szombaton tartják a következő kötcsei pikniket – írta meg a Népszava. A polgári piknikre a szervezők a Fidesz-közeli szellemi-gazdasági körök képviselőit várják. A program csúcspontja általában a kormányfő beszéde szokott lenni, az előző pikniken tartott beszédében szögezte le, hogy 

„Mindennek rendelt ideje van. A kötcsei találkozónak is” – válaszolta a Népszava kérdésére a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, Kavecsánszki Ádám, akit a dátum kapcsán kerestek meg.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Terzo
2022. szeptember 01. 13:50
Árcsökkentett kaviár kapható lesz Öccse!? Várja őket dínomdánom,meg a Kötcse.
Julismama2
2022. szeptember 01. 12:34
Haladóink és a világ fele még ki sem heverte Orbán előző beszédét......:)
Lajoss
2022. szeptember 01. 12:15
A felcsúti Cipolla éves premierje..:)
olajfa1
2022. szeptember 01. 10:38
Az EU más szétesett! Igy! múltidőben! Az ujjá építési cirkusz amit a libbant EU fasisztoid erőszakja produkált az egyértelműen az EU szétesésének és bonlasztásának a felgyorsulásával járt! -így! múltidőben!!! /a következményei nagyon hamarosan -még ebben az évben- szörnyű látványosan észrevehetik az európai emberek!-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!