Meghackelték a magát közgazdásznak hazudó Hajnal Miklós plakátjait

2022. február 16. 10:19

A választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat – derül ki a Demokrata által kért felmérésből.

2022. február 16. 10:19
null

Meghackelték a magát közgazdásznak hazudó Hajnal Miklós plakátjait – derül ki egy olvasónk által készített fotóból. A Mandiner olvasója  a hegyvidéken (Városmajor), munkába menet bukkant a kidekorált plakátokra (lenti fotók és cikkünk nyitóképe).

Előzmények

Mint arról korábban írtunk, Bangó Borbély Ildikóhoz hasonlóan, Hajnal Miklós is az ehhez szükséges diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. És bár alighogy megírtuk, hogy hallgat a baloldal, és gyorsan kizárták a diplomabotrányba keveredő Bangónét az MSZP-ből, a Momentum azóta sem mondja meg, Bangóné sorsára küldi-e Hajnalt. Sőt, Hajnal Miklós utóbb azt nyilatkozta, kvázi magyarázatként befejezetlen tanulmányaira, hogy „mondhatnám, hogy fontosabb volt nekem Magyarország jövője a saját tanulmányaimnál”.

De friss hír a momentumos politikus kapcsán az is, hogy Hajnal Miklós legutóbb azt nem találta el, hogy pontosan milyen státuszban van jelöltsége, valamint kinderült, hogy

Felmérés: a választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat

Az e-benchmark február elején, a Demokrata megbízásából készült felmérése szerint a választók nem tolerálják a végzettséggel és anyagi helyzettel kapcsolatos hazugságokat.

Mint a portál fogalmaz, a Demokrata arra is kíváncsi volt, hogy a  „Bangóné Borbély Ildikó és a Momentum budapesti jelöltje, Hajnal Miklós diplomabotrányára, illetve Karácsony Gergely nyelvvizsgaügyére reagálva” a választók szerint „az olyan politikus, aki iskolai végzettségéről, nyelvvizsgájáról és vagyoni helyzetéről valótlan adatot ad meg, betölthet-e magas közhivatalt, országgyűlési, önkormányzati képviselői pozíciót”?

A felmérésben részt vevők 44 százaléka szerint nem tölthet be magas közhivatalt, országgyűlési, önkormányzati képviselői pozíciót olyan politikus, aki iskolai végzettségéről, nyelvvizsgájáról és vagyoni helyzetéről valótlan adatot ad meg.

Az elemzésből kiderül az is, a válaszadók további 43 százaléka szerint pedig nem csupán nem tölthet be, de pártjának emellett ki is kell zárnia az ilyen politikust. Ezzel az összesen 87 százalékkal szemben csak 5 százalék mondja azt, hogy igen, ettől még tölthet be valaki magas pozíciót – derül ki a felmérésből (lenti kép).

Fotó: Demokrata
Fotó: Demokrata

Így hackelték meg Hajnal Miklós plakátjait

Fotó: Mandiner-olvasó
Fotó: Mandiner-olvasó

*** 

Fotó: Mandiner-olvasó
Fotó: Mandiner-olvasó

*** 

Fotó: Mandiner-olvasó
Fotó: Mandiner-olvasó

 

Nyitókép: Mandiner-olvasó

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. február 17. 08:54
Radnóti gimnázium , aha !
Körtisz
2022. február 16. 14:57
Szép is, egy 25 éves sztorival védeni egy mai gazemberséget. Kósa anno bűnhődött, életrajzát javította. 25 éve. Miklós akkortájt született. Ma korrekt adatok olvashatók Kósáról a parlament honlapján. Miklósunk meg tovább hazudik. Ő most bűnhődik.
Cs72
2022. február 16. 14:13
A Fidesz-KDNP széksoraiban 10 olyan politikus ül, aki nem szerzett még diplomát. Ágh Péter eljutott a záróvizsgáig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, Bánki Erik külkereskedelmi áruforgalmi felsőfokú szakképesítést szerzett, Bíró Márk a Táncsics Mihály Közgazdasági, Ügyviteli, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát végezte el, Boldog István mezőgazdasági gépszerelői szakmát tanult, Hirt Ferenc villanyszerelő, Firtl Mátyás általános gépésztechnikus, Petneházy Attila színész, Pócs János víz- és gázszerelő, Simonka György mezőgazdasági technikus, gimnáziumi érettségije van Varga Józsefnek. Ja és Futball bírói képesítésére hivatkozott diplomaként Erős Gábor. Piros lett a paradicsom nem sárga, Orbán Viktor nem vitázik mert GYÁVA
Cs72
2022. február 16. 14:10
Kósa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!