Bödőcs: Itthon a homofóbia az uralkodó eszme

2021. október 29. 10:35

Bödőcs Tibor a Magyar Hangnak adott interjújában megfejtette a populizmust, és azt is elmondta, hogyan kellene a hatalmat gyakorolni.

2021. október 29. 10:35
null

Bödőcs Tiborral készített interjút a Magyar Hang, a beszélgetést a Telex szemlézte. Bödőcs elmondta,  nincsenek politikai ambíciói. Mivel az interjú csak előfizetéssel olvasható, a lap csak a humorista főbb megállapításait emelte ki, melyek az alábbiak:

  • Annyira átpolitizált az életünk, hogy még a hálószobából sem száműzhetjük a bölcs vezetőt.
  • A populizmus egy algoritmus, ami mindenhol hasonlóan működik, a helyi klimatikus viszonyok alakítják.
  • A parlament kapcsán nem szerencsés a kocsmai színvonallal példálózni, mert a kocsma sokkal magasabban van. Attól kellene inkább félnünk, hogy a parlament színvonala beszivárog a kocsmákba.
  • Az lenne a jó, ha nem egy politikus döntene mindenről, hanem kinevezne autonóm, tehetséges embereket egy-egy terület élére, akik értenek ahhoz, amit csinálnak, és nem a propagandát böfögik vissza.
  • Itthon a homofóbia az uralkodó eszme, az lenne a provokáció, ha a közmédiában véletlenül bemondanák, hogy mindannyian emberek vagyunk.
  • Állítólag nem vállal semmilyen szerepet Gyurcsány, ha kormányra jutnak, de akkor mit fog csinálni? Ő lesz a kabalaember?
  • A humorista dolga, hogy lerántsa a leplet mindenről, amit megpróbálnak eltakarni és másnak hazudni.

A beszélgetés egy Woody Allen-idézettel zárul, mikor Bödőcs leszögezi, hogy nem az emberek emlékezetében akar élni, hanem a nappaliban.

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poverello 1226
2021. november 04. 10:09
Bödöcs? Csak egy kis buta pöcs...
piscsik
2021. október 31. 14:22
Elképesztő csalódás az első könyve után. Aki beáll a politikai csaholók közé, elveszti a humorát.
Puffin75
2021. október 31. 07:08
Ez a pali beteg. Elvesztette a humorát. Szegény felesége helyett már a hálószobában is az Orbánfóbiájára gondol. Én is sokat foglalkozom politikával de a párom már rég kidobott volna, ha a hálószobában a neolibsikomcsifóbiámmal foglalkoznék és nem vele.
martinszathmari
2021. október 31. 00:57
"még a hálószobából sem száműzhetjük a bölcs vezetőt" Egyetlen egyszer nem gondoltam még Orbán Viktorra szex közben, dehát kinek mi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!