Illés Fanni: A paralimpiai aranynál már csak egy társra vágytam jobban – most mindkettő megvan

2021. szeptember 24. 08:42

Hogyan talált rá Illés Fanni a sok évnyi sikertelenség után, edzője és élettársának inspirálására a versenyzés ízére. Videós összeállításunk.

2021. szeptember 24. 08:42
null

Illés Fanni és edzője, Szabó Álmos történetét, aki az életben is társa Fanninak, alig pár hete megismerhették a Mandiner hetilap olvasói is. Kiderült, hogy mennyire nehéz utat kellett bejárniuk együtt, hiszen Álmos egy sikertelen házasság után választotta Fannit, és kapcsolatuk számos kritika kereszttüzében állt sokáig. Fannival készült videónkban kiderül, hogy az edzésmunkában is óriási jelentősége volt annak, hogy a sok évnyi sikertelenség után, hogyan talált rá Fanni újra a versenyzés ízére.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bito
2021. szeptember 24. 20:27
Sok boldogságot! Hajrá Fanni!
Sincero
2021. szeptember 24. 19:33
A sok - fizikailag "egészségesnek" (mondható) - balliberális egy nagy rakás szellemi és lelki trutyma ehhez a lányhoz képest, aki emberi mivoltában milliónyi fényévvel előttük jár! Hajrá, Illés Fanni, hajrá, Magyaország!
istvanpeter
2021. szeptember 24. 13:04
Sok sikert és még több boldogságot drága Fanni. A Jóisten áldjon meg Téged és a családodat, s adjon jó egészséget nektek.
senecaf
2021. szeptember 24. 12:13
Szerelmes földrajz "Ússz, Fanni, ússz!" - ( Illés Fanni ) ( https://bit.ly/3i3x5tN )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!