Találkozni fog Ferenc pápa Orbán Viktorral és Áder Jánossal

2021. június 09. 10:45

A Magyar Püspöki Konferencia sajnálja, hogy hamis információk terjedtek el a pápai látogatással kapcsolatban.

2021. június 09. 10:45
null

„A szentmisét megelőzően a tervek szerint külön találkozni fog a magyar állam vezetőivel, Áder János köztársasági elnökkel, Orbán Viktor miniszterelnökkel”olvasható a Magyar Püspöki Konferencia Magyar Kuríron közzétett közleményében.

Hozzátették: sajnálatosnak tartják, hogy Ferenc pápa magyarországi programjáról hamis információk és téves értelmezések terjedtek el. Kiemelték: Nem felel meg a valóságnak az a híresztelés, hogy a Szentatya bárkivel való találkozást kizárt volna a programjából”.

Kép forrása: Alberto PIZZOLI / AFP

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2021. június 11. 09:04
De Bayer és Bencsik is beleszállt, mert nem akar találkozni, most meg kiderül, hogy de. Lesazrom Kurcsányt, KariGerit, meg a többi baloldali hülyét, de a jobboldal is, mint a szélkakas b+. Pápa keresztényellenes, Bayer szerint demens vénember, de mégis nyalni akarjuk a seggét. Kurvára el kellene már dönteni mi az irány, mert hetene van ilyen saját magunknak ellentmonó faszkodás. Bár a híveket nem érdekli, de azért mégis csak ciki.
kunfia
2021. június 09. 21:32
A könyörgés meghallgattatott.Most képzeljük el,ha keresztényi Viktorunkat a pápa is leszarná? Lehet úgy is leszarni,ha találkozik vele.
jánosbácsi
2021. június 09. 19:53
Bayer Zsoltal mi lesz? Aszonta, hogy maradjon otthon a pápa. Bayer Zsolt diplomáciai bonyodalmat okozott.
..--..
2021. június 09. 19:09
-zsoltkom- "Találkozni fog Ferenc pápa Orbán Viktorral és Áder Jánossal" Elmennek egymás mellett, aztán kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!