Késelés és lövöldözés volt a Soroksári úton

2021. április 03. 17:29

A rendőrségi közlemény szerint öt ember szólalkozott össze, egyiküket szúrt sebbel vitték kórházba.

2021. április 03. 17:29
null

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. április 3-án 14 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton, a HÉV megállóban több lövést hallottak –írja a rendőrség közleménye. A hatóság információi szerint öt ember szólalkozott, majd verekedett össze, melynek során egyikőjük több lövést adott le egy engedély nélkül tartott gáz- és riasztó fegyverrel.

Hozzátették, hogy a lövések következtében nem sérült meg senki, de a mentők egy embert, akit a verekedés közben hátba szúrtak, kórházba vittek. A férfi az elsődleges adatok szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A IX. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást, a résztvevők kihallgatása jelenleg is tart. 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. április 05. 15:38
Érdeklődnék, a nemzetközi roma nap hány hónapig fog tartani?
mustarharmas
2021. április 04. 12:37
Biztos norvégok.....
Vakfolt
2021. április 03. 22:49
Az volt, hogy összevesztek a locsolópénzen, meg a tojásokon. Ja nem, ma a sonkazabálás van. Akkor a böjt miatt ingerlékeny brazilok gyilokot rántottak, a kopaszodó szláv akcentusúak meg uzit és így ünnepelték megy a nagyszombatot. Nem is igazi buli az, ahol nincsen egy kis verekedés.
zakar zoltán béla
2021. április 03. 21:59
Szörnyű!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!