Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Mentesítsük a felelőtlen vezetőktől a várost!

2024. május 17. 16:26

Tarlós István idejében a fővárosi önkormányzat vállalkozásbarát módon vezette a várost. Állítsuk vissza ezt a szemléletet!

2024. május 17. 16:26
Szalai Piroska
Szalai Piroska
Facebook

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

 

„Változást Budapesten!

2023-ban Budapesten már nyolcezerrel csökkent az önfoglalkoztató vállalkozók száma, a női önfoglalkoztató vállalkozók száma még ennél is többel, kilencezer fővel csökkent. Karácsony Gergely és a város vezetői nem vállalkozásbarátok sajnos. Jobb vezető kell a városnak!

Hajrá Budapest! Hajrá Szentkirályi Alexandra! 

2023-ban éves átlagban a budapesti lakosok közül már majdnem 900 ezren voltunk foglalkoztatottak (egészen pontosan 898,5 ezren), ez minden idők legmagasabb létszáma, tízezerrel több, mint 2022-ben volt. Közülük 129 ezer fő volt önfoglalkoztató vállalkozó, ami pedig már nyolcezer fővel kevesebb, mint az előző évben. A csökkenésből hétezer fő az alkalmazottal dolgozó vállalkozóknál volt kimutatható. 50 ezer nőt találunk a statisztikákban az önfoglalkoztatók között, amely létszám kilencezerrel alacsonyabb, mint 2022-ben volt. Az önfoglalkoztatók nagy része családos, ők nem másodállású vállalkozók, nem valamilyen alkalmazotti jogviszony mellett kiegészítő keresetként vállalkoznak, hanem a vállalkozásból élnek, abból tartják fenn a családjukat, nevelik a gyermekeiket. A főváros felelőtlen közlekedési döntései nyomán elérhetetlenné vállnak ezek a vállalkozások, kis üzletek, műhelyek. Nemcsak a fodrász, hanem a fogorvos, a gyerekfülész, a gyógytornász is, sorolhatjuk őket hosszan! Tudom, a főpolgármester azt mondja, hogy menjünk, s vigyük esetleg a beteg gyereket gyalog vagy biciklivel hozzájuk. Nos, ez a felelőtlen nézet egy metropolisz vezetőjétől elfogadhatatlan! A vállalkozók nevében a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) többször is jelezte, hogy ellehetetleníti a vállalkozókat a hibás közlekedésszervezés. Süket fülekre találtak, semmi nem történt. Tarlós István idejében a fővárosi önkormányzat vállalkozásbarát módon vezette a várost. Állítsuk vissza ezt a szemléletet! Igen! Változást Budapesten! Jó vezető kell a fővárosnak! Mentesítsük a felelőtlen vezetőktől a várost!”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­­k­­e­l­d­ ­­­a­­ ­s­z­­­e­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
atti64
2024. május 19. 08:55
HAJRÁ SZANDRA SZORITUNK NEKED VIDÉKRÖL IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mich99
2024. május 18. 11:24
Józsi, te öszpontosíts a videó-készítésre!
Mich99
2024. május 18. 11:16
El kell kergetni Kamu Geri és Fleto tolvaj bandáját! Már ez első fokon miliárdokat jelentene Budapest népének!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!