Lukács Sándor szerint az ellenzék álhumanista módon viselkedik vakcinaügyben

2021. március 05. 10:14

Hogy merik kétségbe vonni baloldali politikusok magyar tudósok tisztességét? – kérdezi a Kossuth-díjas színész.

2021. március 05. 10:14
null

Lukács Sándor, a Vígszínház Kossuth-díjas, vezető színésze az Origónak adott interjújában többek között a baloldal oltásügyi hangulatkeltéséről is beszélt.

„Hogy merik kétségbe vonni olyan kiváló magyar orvosprofesszorok etikáját, erkölcsét, mint Merkely Béla, Vályi-Nagy István, vagy Szlávik János?” – kérdezi Lukács Sándor.

A teljes beszélgetést szombat estétől lehet majd megnézni a hírportálon. Az interjú egy részletét itt tekinthetik meg. 

Fotó: MTI

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2021. március 06. 17:16
kicsit túlzásba viszik a liberálfasiszták a hazudozást ill. a lejáratási próbálkozást. egyre jobban szeretném, ha a magyar kormány minden egyes liberálfasiszta hazugságot azzal jutalmazna, hogy megcsinálja - pont úgy, ahogy ezt hazudták. Kissé nevetséges, hogy 2007-ben ( igen, a brutális lovasroham, szemkilövetés és Gyorskocsi utcai alázás utáni évben ) a frídomhauszos véglények pl. "a kormányzás demokratikus minőségét" majdnem kétszer jobbnak ítélték, mint 2016-ban... lehet a megoldás az, hogy a liberálfasisztákkal néha-néha el kellene játszani azt, amit a minőségi demokratikus kormányzásuk idején tettek, vagyis visszaviperázni Magyarországot az elit-demokráciák közé...
gyaloggos
2021. március 05. 13:51
A VÉGÉN még arra is képesek lesznek OSTOBÁÉK, hogy azt hangoztatják majd, ŐK MENNYIRE, de annyira küzdöttek az orosz és kínai vakcina mellet, és sajnálattal tapasztalták, hogy a kormány milyen komoly ellenállást tanúsít azok ellen! ccccc!
outsiderman
2021. március 05. 13:22
pont úgy, ahogy a tiedet te fasz. színésznek jó vagy, elismerik, a többihez kuss. ...azzal, hogy megszólaltál, devalválod az általad idézett orvosokat...akik szintén e csüngőhasú kegyelmétől függnek. ...kicsit több művészi karaktert, ha kérhetném, kedves művész úr!
gyaloggos
2021. március 05. 12:52
ÉRTEM én, hogy OSTOBÁÉK ma már visszakoznának, HOGY ŐK nem is, DE IGEN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!