Elkapta a koronavírust az Edda billentyűse

2020. szeptember 17. 06:47

Pataky Attila is kórházba került.

2020. szeptember 17. 06:47
null

Az Edda tagjai körében is felütötte a fejét a koronavírus – számol be a 24.hu. Pataky Attila kórházba került, bár az ő tesztjéről egyelőre nem tudni, de a basszusgitáros Kicska László karanténba került, és a billentyűs Gömöry Zsolt is beteg.

A Blikk csütörtöki cikke szerint a frontember teszteredménye továbbra sem ismert, de Gömöry már tudja az eredményt: pozitív lett a tesztje. „Megérkezett a koronavírustesztem eredménye: pozitív vagyok. A Korányiban kezelnek. Pocsékul vagyok, fájdalmaim is vannak” – nyilatkozta a billentyűs.

Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2020. szeptember 17. 16:24
jobbulást
viewty
2020. szeptember 17. 10:20
Nem mai gyerekek már, de azért még mindig végigtolnak minden különösebb gond nélkül egy 2-3 órás koncertet. Gömöry a példa, hogy az erősebbek térde is képes megrogyni ettől a vírustól. Gyógyulást mindenkinek!
CrossWare
2020. szeptember 17. 07:56
Na és? Én is voltam már náthás, sőt egyszer az ágy lábába is durván belerúgtam éjjel... Rólam mikor lesz cikk?
bispora
2020. szeptember 17. 07:55
Isten nem ver bottal, Pataki mondta tavasszal: "Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki. Meggyőződésem, hogy a koronavírus hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk. Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!