DK: Hiszünk az Európai Egyesült Államokban!

2020. július 02. 10:25

A Gyurcsány-párt továbbra is jogállamisági kritériumokhoz kötné az uniós kifizetéseket.

2020. július 02. 10:25
null

Ma egy éve alakult meg a David Sassoli által vezetett Európai Parlament. Ebből az alkalomból Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője osztott meg egy videót a közösségi oldalán, melyben kifejti, hogy pártja elkötelezett az Európai Egyesült Államok eszméje iránt. A videóban Gyurcsány Ferenc felesége mellett feltűnik a párt többi EP-képviselője, így Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba, és Rónai Sándor is.

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. július 06. 12:46
Persze persze, meg a gyíkemberekben...
zsiráf
2020. július 03. 18:33
"Harcba boldog jövőért megyünk - egy nagy cél érdekében " Ja nem. Ez már az EUSSR? Ott vagyunk már, Klárika?
zolizolizoltan
2020. július 03. 11:44
Az Európai Egyesült Államok jelenlegi túllihegése paradox módon az EU integritása ellen hat és gátolja az apró lépéseket az integrálódás felé. Ezt valószínűleg felfogta Dobrev, ám a DK szimpatizánsainak túl bonyolult ez a gondolat. Erre a tájékozatlanságra épít Dobrev és valószínűleg akaratlanul ő is beáll az EU szétverői közé.
confitür
2020. július 03. 08:44
A kommunisták mindig is a központi diktatórikus hatalomban hittek. Főleg Klára asszony,aki a rettegett kommunista vezér Apró Antal unokája, Apró Piroska gyermeke aki,hogy bizonyítsa jó kommunista mivoltát,hozzáment Todor Zsivkov egyik alvezéréhez,ebből a házasságból született Dobrev Klára. Aztán következett a házasság Gyurcsány Ferenccel. Összenő ami összetartozik. Az európai államok azonban nem tartoznak össze, ezért nem is fognak összenőni, sőt,még az sem kizárt,hogy az összenövesztett Amerikai Egyesült Államok is szétesik,mint a főtt krumpli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!