Gyurcsány-pulcsi és egy fontos évforduló – MANDINER PODCAST

2020. május 26. 17:00

A karantén megszűnésével a magyar politikában is újraindulni látszik az élet. Mi a helyzet a pártokkal a ciklus felénél, és mi várható 2022-ig? Belpolitikai helyzetértékelésünk.

2020. május 26. 17:00

Épphogy feloldották a korlátozásokat és a járvány után kezd visszatérni az élet a normális kerékvágásba, a pártpolitika állóvize is  felkavarodott. A Jobbikban kiújultak a belharcok, ráadásul a párt és az LMP között is kibontakozóban van valamiféle konfliktus. Az ÁSZ felfüggesztené a DK állami támogatását, Gyurcsány saját ruhamárkával jelentkezett és valószínűleg nem kell sokat várni az MSZP legújabb sztorijára sem. Mi várható a magyar politikai küzdőtéren a következő választásokig? Belpolitikai helyzetértékelés és jóslási próbálkozásaink a keddi Mandiner-podcastban! 

Vendégünk: Szolomayer Balázs, az Alapjogokért Központ elemzője.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 28. 13:45
Szélberni MASZKON KÖRÖSZTÜL KINYALHASSA A SEGGEMET SZÁRAZRA!
kmate1357
2020. május 27. 12:25
Ti most kajak abból következtettek LMP-Jobbik konfliktusra hogy az Azonnaliban megjelent egy Jobbik-kritikus írás? :D Látszik magatokból indultok ki.... Beleolvastatok ti valaha az Azonnaliba? Szólok hogy ez nem úgy működik mint a fideszes pártlapok, hogy a tulajdonos határozza meg a narratívát és meg van mondva hogy miről kell meg miről lehet írni :D Attól még hogy Ungár a többségi tulajdonos, semmi köze a lapnak az LMP-hez.
bagira
2020. május 27. 11:45
Mintha a betolakodókat látnánk , egy vérből valók ,csak másik törzsből. Nyilvánosságra hozzuk a kettős gyilkosság elkövetőjét, lesz@rjuk a személyiségi jogait. Cikkünk megjelenése után eltűnt a bejegyzés is, ami felrobbantotta a netet. De nyomozásunk során, Krisztiánnak van másik Facebook profilja is, természetesen azon sincsen a teljes neve. Mindenesetre, köszönjük a tesójának, hogy bemutathattuk Magyarországnak ezt a férget. https://www.vadhajtasok.hu/2020/05/23/nyilvanossagra-hozzuk-a-kettos-gyilkossag-elkovetojet-leszrjuk-a-szemelyisegi-jogait/
koronaszepe
2020. május 27. 10:02
Nem lehet rossz ember... https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--3ID_bkVu--/h_350,w_340/7STpV9nJxAFpHQHws.jpeg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!