Dal készült az autista gyerekeket egyedül nevelő anyukáknak

2020. május 01. 12:54

A MOL és az Együtt az Autistákért Alapítvány minden megtekintés után 1 Ft-tal támogatja az autista gyerekeket egyedül nevelő anyukákat.

2020. május 01. 12:54

A Strand Fesztivál Official, az Együtt az Autistákért Alapítvány és a MOL azért fogtak össze, hogy Anyák Napja alkalmából segítséget nyújtsanak az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak – számol be Szijjártó Péter a közösségi oldalán.

Anyák napja alkalmából a Strand fesztivál All Stars tagjai közösen elkészítették Bródy János gyönyörű dalának 2020-as változatát: Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk idén több tízezer fesztiválozó nevében mond köszönetet minden anyukának” – írja a Strand Fesztivál a YouTube-on.

A MOL és az Együtt az Autistákért Alapítvány minden egyes klip megtekintés után 1 Ft-tal támogatja az autista gyerekeket egyedül nevelő anyukákat.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2020. május 01. 22:42
Jövőre remélem, az autista gyereküket egyedül nevelő fekete, muszlim, leszbikus transzanyukáknak is lesz külön daluk. A lényeg, hogy éljen és virágozzék a nemzetközi identitáspolitika és áldozatkultusz, melynek jelmondata: "There must be a way for this to victimize me" - azaz: "Biztosan megtalálom a módját, hogy emiatt is áldozatot faragjak magamból".
holder
2020. május 01. 18:07
Jó választás. Bródy örök.
szeekely
2020. május 01. 14:15
"Mama, kérlek, azt mondd meg nekem, Akartad-e azt, hogy így legyen? Én azt hiszem, hogy véletlen csupán, Hogy éppen ő az én apám." Ja, véletlen csupán, draga joanyam, hogy belefekudtel annak a ferfinak az agyaba, ugye? Aztan en meg eppen megestem akkor... Igy lettem. De jo! "Mama, látod zavarban vagyok," (tetotol talpig az avarban vagyok...) "Most megint egész másra gondolok. Lesz majd talán, igen, lesz majd valaki, És tőlem is ezt kérdezi. Mit mondjak én akkor neki? Mit mondjak én?" Anyukam, igazandibol csak azt szeretnem megmondani Neked, hogy ne kiabalj, bazki, most ne csinald itt nekem a fesztivalt, hogy en is megestem! Bumm, pont ugyanugy. Na, anyuci, hogy esik hallani? Meglepi van? De hat Veled is igy esett az eset, nemigaz? Na ugye, akkor ne kiabalj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!