Vadai: Biztos ki fogok kapni Kövér Lászlótól, de nem érdekel!

2020. április 30. 15:32

A Demokratikus Koalíció politikusa az Országgyűlés Házbizottságának csütörtöki ülése után ragadott telefont, és beszámolt a Kövér Lászlóval vívott csörtéjéről.

2020. április 30. 15:32

Élő videóban jelentkezett be közösségi oldalán Vadai Ágnes. A Demokratikus Koalíció politikusa az Országgyűlés Házbizottságának csütörtöki ülése után ragadott telefont, és beszámolt a Kövér Lászlóval vívott csörtéjéről. Mint kiderült, Vadai szóvá tette a házelnöknek az utóbbi időben nagy port kavart kijelentéseit, illetve kezdeményezte, hogy szabjanak ki büntetést Kövérre az Országgyűlés tekintélyét sértő magatartása miatt.

Vadai szerint Kövér élcelődött az Isztambuli Egyezménnyel, és szúnyogcsődörnek nevezett egy ellenzéki önkormányzati képviselőt. A Gyurcsány-párt képviselője szerint a házelnök azt is mondta, hogy pusztán a biológiai adottság alapján senki nem tekinthető nőnek vagy férfinak, mentális és erkölcsi értelemben pedig nem minősíthető nőnek az, aki nem teljesíti a női princípiumot.

Szóba került Szabó Tímea megtapsolása is. „Ha azt hiszi Kövér László, hogy mi csak ülni fogunk némán, és mostantól kezdve kedves vezetőnek, tökéletesen becsületes fideszes képviselőknek fogom őket nevezni, rettenetesen téved” – mondta Vadai.

Ezután hosszas felsorolásba kezdett a „kormány bűneiről”, majd a videót azzal zárta, hogy „biztos ki fogok kapni Kövér Lászlótól, de nem érdekel”.

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. május 04. 07:22
Az egész DK már csak ilyen: hibbant gyülekezet a valóságtól teljesen elrugaszkodva. A hatalomhiány okozta tipikus elmebaj megnyilvánulása.
atila68
2020. május 03. 20:08
Elképzelem, hogy reggel mikor kinyitom a szemem őt látom meg elsőnek... Hol a kötél?!
Menhetten
2020. május 02. 16:14
"Az ellenzék nem a nemzet része" Ha Kövér szerint a népesség fele nem része nemzetnek, az egyértelműen jelzi, hogy Kövér elvesztette nemzeti identitását. Másrészt, ha Kövér (férfi létére?) gyűlölettől eltorzultnak látja maga körül a női arcokat, akkor körvonalazódik a sejtés, hogy Kövér úrnak a saját nemi identitásával is problémái vannak.
adonyi29
2020. május 02. 12:50
Ahogy Horn Gábor mondta: kemény ez a csapat... Nézzétek meg alaposan ezt a nőt és hogy mit és hogyan képvisel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!