Hajrá Magyarország!

2019. november 15. 07:33

Orbán Viktor videót posztolt az új Puskás Aréna megnyitója alkalmából.

2019. november 15. 07:33

Ma lesz az új Puskás Aréna nyitómeccse. Ebből az alkalomból posztolt ma reggel a miniszterelnök egy hangulatkeltő videót a közösségi oldalán. Eláruljuk: a videóban Varga Judit is feltűnik. 

A stadion megnyitójára, a Magyarország-Uruguay mérkőzésre mintegy hetvenezer szurkolót várnak.

 

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hugi
2019. november 19. 08:46
Undorító, egyeseket mennyire zavar, hogy sokan örülnek az új stadionnak. Engem meg az zavar, hogy fizetem a k*rva TB-t évek óta, és sose megyek kórházba vagy orvoshoz. Mint ahogy ezzel sokan mások is így vannak. Ha engem kérdeznének, azt mondanám, kell a tökömnek "ingyenes" egészségügy, aki nem tudja magánban kifizetni, az felőlem meg is halhat, de nekem nincs szükségem kórház felújításokra meg egyebekre. (Ha majd én is olyan helyzetbe kerülök, megoldom... még mielőtt valaki károgna.) De nem mondom, mert nem vagyok ekkora bunkó állat. Szóval jó lenne, ha más is tudna kussolni. Amúgy nem vagyok focirajongó. Egy országba tartozunk, egy nemzet vagyunk... Mindenki mást akar, de tiszteletben lehetne tartani, hogy van, aki ennek örül. A lepusztuló stadion látványa amúgy nagyon lehangoló volt, örülök, hogy megcsinálták.
nticovqui
2019. november 18. 01:20
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
zankider
2019. november 17. 19:41
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Learten
2019. november 16. 18:20
Sosem fogom megérteni azokat akik ezt a reklámfilmet lehúzzák. Szerintem eszméletlen jó lett! És aki néha olvassa kommentjeimet, a fideszt és Orbánt is lehúzom ha nem tetszik valami, nem vagyok fidesz fan! (Úgy megjegyzendő, hogy azok akik ezt a reklámot lehúzzák, vagy idegenszívűek és csak rosszat akarnak Mo-nak, vagy zsigeri gyűlölet működteti a szívüket már ha van olyan nekik...) Mondom ezt mind úgy, hogy nagyon visszás érzéseim voltak a Puskás stadion építésével kapcsolatban, és továbbra is meggyőződésem hogy nem egy csili-vili stadiont kellett volna építeni, hanem mondjuk minden városban egy-egy őrzött (sajnos manapság szükség van őrzésre) grundot ahol bárki sportolhat kedve szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!