Medgyessy volt tolmácsa kövekkel verné agyon Tarlós Istvánt és „a többi gazembert”

2019. október 28. 11:29

Bereczky Tamás az egyik közösségi oldalon szólított fel jobboldali politikusok elleni agresszióra.

2019. október 28. 11:29

A korábbi szocialista miniszterelnök, Medgyessy Péter volt tolmácsa Tumblr-oldalán tett közzé egy olyan mondatot, ami nem épp a politikai árkok betemetését szolgálja.

Bereczky Tamás azt írja:

Sétálok Budapesten, az jutott eszembe, hogy szedjük fel azt a sok követ, azzal verjük agyon a Tarlóst meg a Hassayt és a többi gazembert, a hullájuk jó lesz trágyának. A tereket beültetjük fűvel és bokorral.

A poszt kedvelői között megtalálhatjuk „csehszlovakkem” álnéven azt a Bőtös Botondot, aki korábban az Átlátszóra és az Indexre is írt cikkeket, a közösségi oldalon pedig a Bereczkyhez hasonló stílusban kommentelt. Bőtös volt az, aki korábban azt írta: 

Bízom abban, ha megbuktok néhány napig még nem áll vissza a demokrácia és az ilyen alakok testét az árokpartról lapátolják fel egy IFA-ra!!!! Megráztátok, de már nem a pofonfát!

(Kép forrása: gyuribacsi.tumblr.com)

(Nyitóképünkön Bereczky Tamás áll Gyurcsány Ferenc felett)

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. október 31. 01:06
Megtenni persze gyáva lenne, csak uszít, hogy más tegye meg. Judeo-liberális tempó.
Győrffy Ferenc
2019. október 29. 09:29
Hiába az egyetem, hiába a nyelvismeret nem sikerült emberré lenned, maradtál egy ócska sejthalmaz. Ilyen férgek, hogy mernek megszólalni és ez még három embernek tetszik is. Bereczki nem vagy egyedül.
egy genetikusanalattvaló
2019. október 29. 08:36
Hogy-hogy nem cenzúrázta a tumblr üzemeltetője? Hol vagytok ti "független" XXI. századi magyarul beszélő kiber-cenzorok?
Peter8811
2019. október 29. 05:31
Beteg ember beteg gondolatai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!