Varga: Erősödik az együttműködés Kazahsztánnal

2018. november 23. 15:42

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint a magyar kormány a Stipendium Hungaricum Ösztöndíj Programjában a kazah fiatalok nagy érdeklődése miatt a felajánlott ösztöndíjak számát emeli.

2018. november 23. 15:42

Együttműködési megállapodások aláírásával zárult a Magyar-Kazah Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság 6. ülésszaka, amelynek keretében két munkacsoportot is létrehoztak a turisztikai és energetikai kapcsolatok erősítésére – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a találkozót követő  sajtótájékoztatón pénteken.

Hozzátette, hogy erősödik az oktatási együttműködés is: a magyar kormány a Stipendium Hungaricum Ösztöndíj Programjában a kazah fiatalok nagy érdeklődése miatt a felajánlott ösztöndíjak számát 200-ról 250-re emeli.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2018. november 24. 19:16
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket.
alaposmérlegelés
2018. november 23. 20:21
A Jameson nevű dicstelen mocsadék, egy 235 kommentes újdondász libsi disznó, köcsög "újságíró" rejtett nicknéven. Lehet , hogy Böcskey Balázs, vagy valami másik okádék! Derítsük ki! ...és küldjük a kurvaanyjába!:))
exfahrenheit
2018. november 23. 16:04
Változatlanul működik az Orbán-átok, hogy akivel Orbán bratyizik, annak annyi.. https://orulunkvincent.blog.hu/2014/03/30/ujra_lesujtott_az_orban-atok
alaposmérlegelés
2018. november 23. 16:00
Itt az előttem lévők, egyik hülyébb, másik eb! :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!