Újraindult a Bringázz a munkába! kampány

2018. május 14. 13:42

A szervezők megmutatnák, hogy bringával könnyen, gyorsan és szabadon lehet munkába járni.

2018. május 14. 13:42

A Magyar Kerékpárosklub által 2007-ben elindított, alkalmanként országosan több ezer embert megmozgató Bringázz a munkába! kampány négy év szünet után hétfőn újraindult – közölték a szervezők.

A szervezők célja megmutatni, hogy bringával könnyen, gyorsan és szabadon lehet akár munkába is járni, ezzel a mindennapokban kerékpározók számát szeretnék növelni. A kampányhoz csatlakozók egy 4 millió forint összdíjazású nyereményjátékban vehetnek részt.

Hétfő reggel Révész Máriusz kerékpározásért felelős kormánybiztos és Kürti Gábor, a Magyar Kerékpárosklub elnöke nyitotta meg a kampányt, amibe 10000 résztvevőt várnak. 

(Forrás: közlemény)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. május 14. 15:55
"A szervezők célja megmutatni, hogy bringával könnyen, gyorsan és szabadon lehet akár munkába is járni," Fagyban, hőségben, zivatarban, hóesésben, viharban. S persze a munkáltatók is örülnek, hogy a dolgozójuk már eleve fáradtan és büdösen érkezik munkába. Aztán még a napi kemény munka után még haza is tekerni sok kilométert! Az ám a nem semmi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!