Magyar Idők: Eljárást indított a NAV Simicska cégei ellen a jobbikos plakátok miatt

2017. június 09. 09:31

A kormánypárti napilap értesülései szerint nyomozhat a NAV két, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó plakátcég ellen amiatt, mert a gyanú szerint több plakáthelyet adtak a Jobbiknak, mint amennyit bevallottak. Az egyik cég vezetője a 444-nek azt mondta: ők nem tudnak nyomozásról, de ha Magyar Időknek az el se indult nyomozás lezáró határozata is megvan, akkor átküldhetnék nekik.

2017. június 09. 09:31

A Magyar Idők értesülése szerint költségvetési csalás gyanúja miatt nyomozást indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. és Mahir Cityposter Kft. ügyletei miatt. A kormánypárti napilap úgy tudja, hogy a  közérdekű bejelentés nyomán megkezdett eljárás összefüggésben van a Jobbik plakátkampányával: a gyanú szerint a két cég megtéveszthette a NAV-ot azzal, hogy kevesebb hirdetési felületet vallott be annál, mint amennyit ténylegesen a Jobbik rendelkezésére bocsátott.

A Mahir Cityposter Kft. vezetője, Kovács István a 444-nek viszont azt mondta: ő semmilyen nyomozásról nem tud. A NAV csupán annyit jelzett csütörtökön, hogy általános ellenőrzést tart majd a cégnél, amiről a jövő hét második felében fognak egyeztetni. „Ha a Magyar Időknek esetleg az el nem indult nyomozás lezáró határozata is megvan, átküldhetnék” – mondta Kovács a 444-nek. Annyit mondott még a lapnak, hogy tudnak feljelentésekről a jobbikos hirdetések kapcsán, de azokat a Mahir tette a plakátrongálások miatt.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. június 10. 22:33
Hányok a fideszes pártállamtól!
Gerebenes Ramon
2017. június 10. 10:10
Simicskának elküldték a selyemzsinórt.
smarton
2017. június 10. 08:32
Méltatlan ez az egész, SImicskástul, Jobbikostul, NAV-ostul.
Sir Galád
2017. június 09. 14:49
És még büszkén be is jelentik, hogy politikai célból rájuk küldik a NAV-ot. Bazzeg ez már a pofátlanság netovábbja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!