Piknikhangulatban tüntettek a civilek az Országház előtt

2017. május 30. 08:50

Tea, süti és szendvics. Százak tüntettek piknikhangulatban hétfőn Budapesten a civiltörvény ellen.

2017. május 30. 08:50

„Azt gondolom, hogy Magyarország fasiszta és ennek véget kéne vetni. Ez azt hiszem itt a legbékésebb eszköz erre, amit teljes mértékben támogatok” – mondta az egyik tüntető hétfőn a civiltörvény elleni tiltakozáson. Piknikhangulatban gyűltek a civilek a hétfői tüntetésre: sütit, teát és szendvicseket is hoztak a parlament elé, ahol békésen tiltakoztak többek között a megbélyegzés ellen is. 

A civiltörvény kötelezővé tenné a civil szervezetek számára, hogy nyilvánossá tegyék külföldről érkező támogatásuk forrásait, amennyiben ezek összege meghaladja az évi 7,2 millió forintot, akkor ugyanis külföldről támogatott szervezetnek számítanak majd.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. május 31. 14:09
Azt azért nem hiszem, hogy piknik hangulat volt, mert kaja több volt, mint a tüntető, és ez rányomta a bélyegét a fasisztázók hangulatára is. Hiába hergelték egymást az ostoba és hazug szövegekkel.
1120
2017. május 30. 15:54
Rigó Jancsival a demokráciáért! Előre! Nyihaha!
MPkm_-
2017. május 30. 13:09
Szerencsétlen agyhalott csürhe. Ezek az életükbe még 1 órát nem dolgoztak.Azt se tudják miért vannak kint, de jó esik mert addig se foglalkoznak az értelmetlen életükkel. Szánalmas és nagyon röhejes az egész hozzáállásuk.
grimpic
2017. május 30. 11:36
Elsőre úgy olvastam, hogy "Pánikhangulatban tüntettek..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!