Gulyás: Nincs emberarcú kommunizmus

2017. március 02. 11:50

Több százezer tönkretett élet, elszalasztott lehetőségek, kicsinyes, hitvány árulások időszaka kezdődött el Kovács Béla kisgazda politikus 70 évvel ezelőtti elhurcolásával – mondta Gulyás Gergely egy konferencián.

2017. március 02. 11:50

Nincs emberarcú kommunizmus, a magyarországi kommunista hatalomátvétel az ország történelmének egyik legtragikusabb időszaka volt – mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés alelnöke a megszálló szovjet hatóságok által 1947. február 25-én törvénytelenül letartóztatott Kovács Béla kisgazda politikus emlékére rendezett konferencián, a Parlamentben csütörtökön. 

Több százezer tönkretett élet, elszalasztott lehetőségek, kicsinyes, hitvány árulások időszaka kezdődött el Kovács Béla 70 évvel ezelőtti elhurcolásával – mondta a kormánypárti politikus. 

Az első Orbán-kormány döntése alapján 2001 óta február 25-én tartják a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapját a mentelmi joggal rendelkező Kovács Béla 9 évig tartó szovjet fogságba vetésének emlékére. (MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. március 02. 19:47
Hogy nincs emberarcú szocializmus? Akkor nonszensz a szocialista hazafiság! A szocialista humanizmus meg pláne... Hát még a Szocialista embertípus kinevelése (mert más ifjúságot csinálni, mint nevelni)-előbbit Ratkó Anna szorgalmazta, a nép legyártotta az alapanyagot.... A minden oldalúan fejlett embertípus kinevelése-Oda megyek , ahová a PÁRT állít. Azt csinálom amit a Párt rám bízott... Egy volgai bócher, bizonyos Makar Encho Űllőn gyártotta az embereket-ő volt "Az Új Ember kovácsa"!(Utólag bevallotta, hogy ő a tanműhely üllőjére vitte Irinát, Maruszját, Kátyát, Mását,Ljubát Vjerát,Olját, először Kolját akarta, de rájött, hogy öntvényhibás...
Zokni
2017. március 02. 18:30
"Nincs emberarcú kommunizmus" - írja. Ember! Sosem volt kommunizmus, és most is csak vademberarcú illiberalizmus van.
Rike
2017. március 02. 17:23
Viszont van ember arcú orbánizmus! Mészáros Lőrinc arcú (ő végül is ember, ha sróman is) az orbánista nemzeti szocializmus.ONSZ. Talán inkább a mészárosi vagy orbáni szocializmus ( mert nem tisztázott, melyik nemzethez is tartoznak, ezek, ők, szóval azok.. Én mindent ellopok, nektek meg kuss!
noMores
2017. március 02. 16:46
Jogos. A mostani ocsmany rendszeretek se az...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!