Magyar Péter betámadta Kocsis Mátét, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték az egyetemet, sőt, Kocsist még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták

2024. április 23. 12:26

„Üdvözlöm a propagandista kollegákat” – fejtette ki lapunknak a baloldal messiásává avanzsált politikus.

2024. április 23. 12:26
Béres Sándor

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Magyar Péter betámadta Kocsis Mátét, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték az egyetemet, sőt, Kocsist még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták – derül ki a lapunk birtokába jutott bizonyítékokból. Mutatjuk a részleteket!

Magyar Péter ezzel támadta Kocsis Mátét

Magyar Péter a Telexnek nyilatkozva meglepő állításokat tett Kocsis Mátéról, a Fidesz frakcióvezetőjéről. A politikus közölte, hogy ő arra emlékszik, hogy vele és Gulyás Gergellyel ellentétben Kocsis Máté „nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit, nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni” – nyilatkozta a napokban az adatkezélési botrány kapcsán viszont inkább terelő politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

Utánajártunk Magyar Péter állításának

Lapunk utánajárt Magyar kijelentésének. A Telex cikke nyomán kérdéssel fordultunk Magyar Péterhez, akitől azt kérdeztük: Ön milyen minősítéssel és mennyi idő alatt végezte el a jogi egyetemet? Tudná-e csatolni a diplomáját, amely ezt igazolja? Volt-e arra példa, hogy visszahívták a jogi egyetemre tanítani vagy záróvizsgáztatni?

Kérdésünkre Magyar mindössze azt válaszolta: 

4.50-ás eredménnyel végeztem 5 év alatt a jogi egyetemet, jeles eredménnyel tettem le a jogi szakvizsgámat. Üdvözlöm a propagandista kollegákat. MP”

Természetesen Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét is megkerestük az ügyben, akitől megtudtuk: ugyancsak „cum laude” minősítéssel végezte el jogi tanulmányait. A fideszes politikus ugyanakkor később több szemeszteren át tanított is az egyetemen, sőt még vizsgáztatni is visszahívták oda.

Kérésünkre a Fidesz frakcióvezetője Magyar Péterrel ellentétben diplomáját is elküldte nekünk, ezt az alábbiakban tudják megtekinteni:

Kocsis Máté jogi diplomája

Vagyis mint kiderült:

Magyar Péter betámadta Kocsis Mátét, pedig ugyanolyan minősítéssel végezték az egyetemet, sőt, Kocsist még tanítani és vizsgáztatni is visszahívták.

 

Összesen 459 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­­­s­ ­l­­­á­­­n­­­y­o­­­k­ ­v­­á­­r­­n­a­­­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
No comment no cry
2024. április 23. 22:34
Puzsér felvágta már az ereit, hogy a fővédence nem akar ellenzékváltást?
FreeEurope
2024. április 23. 20:28
Ez az egész egy piszkos nagy kamu. Nem győzöm hangsúlyozni. Kamu peti kamuzik, vádol, hazudik, ígér, mesél, stb. És legalább olyan sötét, mint MZP.
zabszem
2024. április 23. 20:07
Hát hiszen a Fidesz fél, nem népszerű, mindjárt bukik, nem szeretik az emberek, Fideszesnek lenni nem menő, ezek jelek. Hiszen már mindjárt bukik emberek! Az egészségügyben ölben viszik az oparáltakat a kórházakban. Ezért kell az EP választáson MP-nek nyerni! Hiszen minden jel azt mutatja, hogy itt van, már csak egy lépés az Orbán bukása! Ez itt Kocsis dimpolmája. Tényleg? Kérdi a bántalmazott? Biztos az? De hiszen mindjárt bukik Orbán, megmondta. Persze, hogy kitalálnak róla mindent! Hiszen igazat mond! Ez nem lehet Kocsis diplomája, hiszen iszik.. Rogán biztosan meghamisította! Nem lehet, hogy ne mondjon igaz, amikor minden jel, amit mondd erre utal!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!