Végre leült egymással vitatkozni a Momentum és a BOM elnöke

2017. február 22. 09:18

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András és Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke sem szeretné, hogy visszavonják az olimpiai pályázatot. Mindketten népszavazást akarnak, és végre vitázni is leültek egymással.

2017. február 22. 09:18

Szalay-Berzeviczy Attila szerint annak idején az Országház megépítése körül is hasonló viták folytak, mint ma az olimpiarendezés kapcsán. Voltak, akik ellenezték a jelenlegi formáját, egy sokkal visszafogottabb épületet szerettek volna, tekintve, hogy akkor is lehetett volna másra költeni. Mégis a grandiózusabb változat épült meg, ma pedig ez az egyik legfőbb nemzeti szimbólumunk. Fekete-Győr András szerint ez teljesen más kategória: „az Országház a demokrácia kőbe fektetett szíve”. Nem állítható párhuzamba az olimpiai kérdéssel. Fekete-Győr és Szalay-Berzeviczy az RTL Klub keddi műsorában ültek le vitatkozni az olimpiarendezésről és a népszavazásról. 

Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. február 23. 09:04
A vitatkozók mindegyike népszavazást akart. A megválasztott vezetők (Orbán és Tarlós) pedig nem, ők az olimpiai jelentkezés visszavonása mellet döntöttek. Így senki nem mondhatja, hogy az akarata nem érvényesült. A ki nem akart olimpiát annak az akarata érvényesült, aki pedig akart olimpiát annak az akaratát az olimpiát akaró képviselőin keresztül érvényesítette. Az olimpiát akarók sem mondhatják azt, hogy az ő akaratuk nem érvényesült, mert megválasztott képviselőjük őket képviselte. A vitatkozók mindegyike konstatálhatja, hogy egységes akaratuk nem teljesült, hogy ennek mi lesz a következménye? Azt majd meglátjuk!
KannibálTatárÚr
2017. február 22. 23:28
Jó nagy [email protected] ez a Szalay-Berzeviczy Attila is. Leáll vitatkozni egy disznóval.
Mészáros Lőrincz
2017. február 22. 18:13
Megvettem már mindenkit ,és mindent az Isten húzza a faszát belétek, dógozzatok nyomorultak!
Mészáros Lőrincz
2017. február 22. 17:59
A Momentum momentán az új Lázár János? Vagy a fidelitas? :XDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!