Háromgólos Vidi-előny az Európa Ligában

2016. június 30. 20:05

A Videoton 3-0-ra legyőzte a moldovai FC Zaria Balti együttesét a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön. Ez volt Henning Bergnek, a Videoton norvég vezetőedzőjének bemutatkozása.

2016. június 30. 20:05

A fehérvári együttes - amely egyelőre nélkülözte az Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott két védőjét, Juhász Rolandot és Lang Ádámot - végig fölényben futballozott a felcsúti Pancho Arénában, az első félidőben a 20 éves Géresi Krisztián találatával szerzett vezetést. A fordulást követően nem sokkal emberelőnybe került a magyar csapat, sokáig nem tudta gólra váltani a fórt, végül a hajrában Feczesin Róbert duplájával gyakorlatilag biztosította továbbjutását. A második találat előtt a Videoton már kettős emberelőnyben volt. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. július 01. 05:41
Attól még, hogy nyár közepe van, passzolhatnának pontosabban is. Már csak önérdekből is, kevesebbet kéne futni az ellenfél után.
még fokozza
2016. június 30. 21:28
Magyarországon diktatúra van. Ahol a kommunisták és a fideszesek üldözik azokat, akiket nem érdekel a foci.
Alarik
2016. június 30. 20:59
Az utóbbi időben valóban ez volt. De előre én soha nem ítélkezem. Majd meglátjuk.
Alarik
2016. június 30. 20:21
A mutatott játék valóban felejtős, gyenge. Viszont a továbbjutás valószínű eldőlt. Ennél több kell minden magyar csapattól a továbbiakban. Egy nyár közepi meccsből teljesen értelmetlen egyéb következtetések levonni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!