Sorra nyeri a nemzetközi díjakat a miskolci cipészmester

2016. február 24. 21:07

Kovács Attila miskolci cipőkészítő mester sorra hozza el a díjakat a nemzetközi cipőkészítő bajnokságokról, amiket háromévente rendeznek meg Németországban.

2016. február 24. 21:07

Lenyűgöző lábbelik kerülnek ki Kovács Attila miskolci cipészmester keze alól. Munkái között mindig van egy kis utalás a magyarságra, ezt bizonyítja az is, hogy legutóbbi alkotására díszítő elemként egy magyar címer is felkerült - írja a Minap.hu.

Alapvető követelmény az, hogy a mester a benevezett munkákat saját maga készítse el, amit megálmodott a  tervezésen és kivitelezésen keresztül az utolsó mozzanatig. Az alkotásokat a nemzetközi szakmai zsűri esztétikai és szakmai szempontok alapján értékeli.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. március 10. 10:33
Te csak kutassál, ángyom.
Békanász a hasadon
2016. március 07. 19:58
Gratulálok. Csak miniszterelnök ne akarjon lenni.
Békanász a hasadon
2016. március 07. 19:57
Cipőfelsőrészkészitő szakemberek után fódozgatja a lábbelit most a Zorbán. Ez természetesen a fent nevezett úriemberre nem vonatkozik, akinek ismét szivből gratulálok. Remélem, nem jobbikos.
bini
2016. március 07. 19:57
Gratula neki. Én is láttam a tudositást. Szimpatikus fiatalember, s büszke a szakmájára. Ráadásúl Ő már a harmadik generáció. Ilyenkor érzi az ember, hogy a kommunizmus milyen károkat okozott(államositás, vagyonok elkobzása) mikor családokat vertek szét melyeknél apáról fiura, lányra öröklödött a tudás és a mesterség becsülete akik anno a polgárság szine javát adták és munkájukkal boldogultak és eltartották családjukat gyerekeiket. Megbecsült tagai voltak a társadalombak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!