Indul hétfőn a Karc FM

2016. február 15. 08:04

Hétfő reggel elindult a Karc FM: az új rádió vállaltan azokhoz szólna, akik másodjára is a kormányra szavaztak. A rádióban Bayer Zsolt és Huth Gergely is műsort vezet majd. Gajdics Ottó főszerkesztő a Magyar Időknek beszélt arról: van-e köze a rádió elindulásának az Orbán-Simicska háborúhoz.

2016. február 15. 08:04

Elindult hétfőn reggel a Karc FM: a 105.9-es frekvencián hallható rádió főszerkesztője Gajdics Ottó lesz. Az újságíró elmondta: párbeszédre bírnák rá a magyarországi szekértáborok híveit, de vállaltan azokhoz szólnak, akik a kormányra szavaztak. A rádiót egyelőre Budapesten és környékén lehet hallani, de az interneten mindenki hallgathatja az adást.

Gajdics Ottó a Magyar Időknek adott interjúban így fogalmazott a rádió indításáról:

„Akik mindent az »Orbán–Simicska-háború« szemüvegén keresztül néznek, azoknak az egy jó blikkfangos cím, hogy Simicska embereit rabolja a Karc FM. Aki ilyeneket ír, az elfeledkezik arról, hogy én csaknem öt évig voltam a Lánchíd Rádió főszerkesztője. Az egész médiaszakma nem túl nagy, ezen belül a rádiós szakma pedig még kisebb részt jelent. Minden új médium, új rádió indulásának a híre futótűzként terjed a szakmában, így teljesen természetes volt, hogy amikor elkezdtem csapatot építeni, tömegével kerestek meg olyan kollégák, akikkel együtt dolgoztam, vagy már jól ismertük egymást a médiából. Az is természetes, hogy az előbb megfogalmazott célokat már a Lánchíd Rádióban is próbáltuk megvalósítani, amiket így nem kellett magyaráznom azoknak, akik örömmel csatlakoztak hozzánk. Ha komolyan vesszük, hogy a magyar társadalomnak, ezen belül pedig a nemzeti konzervatív közösségnek az a jó, ha minél több médium minél sokszínűbben szolgálja ki őket, akkor inkább örülni kellene egy új rádiónak. Természetesen nem vagyok álszent, nyilván megküzdünk a hallgatóinkért, akik viszont eléggé okosak és felnőttek ahhoz, hogy eldöntsék, hová tekerjék az állomáskereső gombot. Akkor majd elsimulnak ezek a viták”.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blicc
2016. június 13. 20:43
Verd ki rá segglakó
Horpadt Bölény
2016. május 04. 18:11
Ez a Karc lesz a végső ! Hajrá !
balbako_
2016. április 15. 09:12
Sok sikert!
mákgubó negyedszer
2016. március 23. 17:15
Ideje volt már egy valódi nemzethy, hazaffyass,igaz keresztyén magyar rádió létrehozásának!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!