Meteor húzott el Budapest felett

2016. január 17. 12:14

Pénteken hét óra előtt pár perccel tűzgömb húzott el Budapest felett, de az egész országban felfigyeltek rá.

2016. január 17. 12:14

Jól látható tűzgömb húzott el Budapest felett pénteken este.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraxas
2016. január 18. 13:19
Ezek a migránsok mi mindennel meg nem próbálkoznak! :-) Magyar égre magyar UFÓT! :-)
exlibris
2016. január 18. 04:12
(nem működik a közvetlen válaszadás lehetősége) Emberek! Az előző hsz-t jegyző "Knerten" fórumtárs kommentje tartalmának értelmezése akár iskolapéldája is lehetne annak a lehangoló ténynek, hogy a fővárosiak úgy általában milyen kevés ismerettel rendelkeznek a magyarországi vidékről, illetve nagy valószínűséggel az is szinte kizárólag csak elméleti lehet. Az én jan. 17. 13:09-es kommentemen fölháborodva ezt írja nekem a fórumtárs: "Szerintem meg neked vannak alapvető szövegértési nehézségeid, de büszke vidéki paraszt, aki nyilván nem egy fotelben ülve, hanem a bugaci pusztán, a ménes mellől, bőgatyában kommenthuszárkodsz. A "Budapest felett" itt csak annyit jelent, hogy Budapestről is megfigyelhető volt a jelenség." Ebből a kommentbőn világosan lejön, hogy egy főrárosi, védőbúra alatt élő milyen szinten nem ismeri az országot, aminek a lakója, s vélhetően a polgára is. A régi kommunizmusban a külföld felé szajkózott ország-bemutatásra alapozza az írandóját. Anno akkor mutatták be országunkat a bugaci pusztával, ménessel, bőgatyásokkal. Ez az ember még mindig itt tart, leragadva ehhez az infóhoz. halvány fingja sincs a valóságról, amiből arra lehet következtetni, hogy a saját országában a fővároson, az autópályán és a reptéren kívül vélhetően évtizedek óta nem járt, nem nézett körül. Ez az ember még mindig azt hiszi, hogy vidéken parasztok vannak. Ez az ember azt hiszi, hogy ha vidék, akkor puszta. Azt hiszi, hogy vidéken még fotel sem lehet, mert ezt is városi privilégiumnak gondolja. :D És ezzel sajnos nincs egyedül, hanem a hozzá hasonlítható kétmillió "felvilágosult" nagy része ugyanígy gondolja. A szövegértelmezést ekézi csak mert vidékitől származik, miközben nem is észleli, hogy éppen ő az, aki képtelen erre. Az egész cikk a címmel együtt három mondatból áll: 1: Meteor húzott el Budapest felett 2: Pénteken hét óra előtt pár perccel tűzgömb húzott el Budapest felett, de az egész országban felfigyeltek rá. 3: Jól látható tűzgömb húzott el Budapest felett pénteken este. Fenti három mondatot egy "felvilágosult" fővárosi így magyarázza egy szerinte értelmezni képtelen vidéki parasztnak, akinek nincs fotele, csak a pusztából kommentel bőgatyában a ménes mellől: "A "Budapest felett" itt csak annyit jelent, hogy Budapestről is megfigyelhető volt a jelenség." Tehát ő így értelmezi a cikk három mondatát, kioktatva engem , az én kommentemre reagálva. MÉG TÖBB FÉNYT , REFLEKTOROKAT A FŐVÁROSRA, MERT EZ A KIVILÁGÍTÁS NEM ELÉG! A KÉTMILLA "FELVILÁGOSULT" MÉG CSAK ALULVILÁGOSÍTOTT, S HELYENKÉNT NAGYOK A SÖTÉT FOLTOK!
yasiko
2016. január 17. 20:06
az anunakik visszatértek
Dénia
2016. január 17. 19:51
És hol csapódott be? Mert ez elég nagynak tűnt elég alacsonyan ahhoz, hogy elégett volna, mielőtt becsapódik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!