Megerősítette a BRFK Kocsis Máté állításait a II. János Pál pápa téri menekültekről

2015. augusztus 06. 09:16

Megerősítette a Napi Gazdaságnak Kocsis Máté józsefvárosi polgármester állításait a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a kerületi közterület-felügyelet. A két szerv szerint a II. János Pál pápa téren valóban áldatlan állapotok uralkodnak.

2015. augusztus 06. 09:16

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a VIII. kerület egyik központjának számító közterületen késelés történt és előfordult önbíráskodás is – írja a Napi Gazdaság. A rendőrség gyanúja szerint az elkövetők külföldiek voltak.

Bajusz Ferenc, a józsefvárosi önkormányzat közterület-felügyeleti ügyosztályának vezetőjének elmondása szerint a tér környékén élők arról panaszkodtak, hogy a migránsok hangoskodnak, veszekednek, verekednek, és molesztálják az áthaladó nőket. A játszóteret azért zárták le, mert a menekültek közvécének használták a homokozót, a bevándorlók a tűzrakást is megkísérelték, ám a felügyelet munkatársai ezt megakadályozták, írja a lap.

A hírt Kocsis Máté is kommentálta Facebookon: „Mindenki maga dönti el, hogy a saját szemének, a helyi lakóknak és a hatóságoknak hisz vagy Soros György újságíróinak.”

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptiszai
2015. augusztus 17. 08:37
Bajusz Ferenc, a józsefvárosi önkormányzat közterület-felügyeleti ügyosztályának vezetője Akit Kocsis Máté nevezett ki.:)
Rockpapa
2015. augusztus 07. 08:46
Az alap probléma végül is az hogy ki hívta őket,mi a faszt keresnek ebben az országban!!Kotorjanak haza.Végül is a kerítés,az ajtózár,az nem mai találmány.Ha sürgősen nem számol le Európa ezzel a pusztító,szélsőséges liberalizmussal,akkor tényleg jön megint Hitler,és rendet csinál.(Lásd Weimar-i köztársaság)
Rockpapa
2015. augusztus 07. 08:40
Hogyan érik el a liberális zsidóság,hogy az Újlipótvárosi Szent István parkba ne legyen egy szál bevándorló sem.Végül is ott van a hazai liberálisok,központja,pont jó helyre mennének.
ancilla
2015. augusztus 06. 15:57
Jaj, az a béke, ami ott van, emberek... Vagy már túl vagyunk ezen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!