Orbán: A magyar zsidók számíthatnak Magyarország kormányára

2015. április 16. 15:11

A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján közzétett üzenetében Orbán Viktor miniszterelnök leszögezte: Magyarország célja, hogy egy egyre bizonytalanabb, békétlenebb világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden polgára számára.

2015. április 16. 15:11

Magyarország célja, hogy egy egyre bizonytalanabb, békétlenebb világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden polgára számára – fogalmaz Orbán Viktor miniszterelnök a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján közzétett nyilatkozatában. „Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyar zsidók közössége mindenkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére” – rögzítette Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy a magyar zsidóság a magyar nemzet része.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolond Istók
2015. április 17. 11:43
Magyarország miniszterelnöke a világ történetének egyik legszörnyűbb tragédiájának emléknapján csak így beszélhet. Nem mondhat mást. Az ország egyetlen szélsőséges, folyton fasisztázott, nácizott pártjának(jó, néha a Fidesz is kap belőle a Ceglédi féléktől) a vezetője olyasmiket mond, hogy aki rasszista, keressen más pártot, és a vadhajtásokat is le fogja nyesni. Nem kell sok idő a Jobbik annyira cukker lesz, hogy Vona Köves Slomóval az ölében fog fotózkodni, Sneider pedig Heisler Andrást fogja szoptatni cumisüvegből, Mirkóczki pedig a prájdon az egyik kamionon fogja csapatni... Még a teljesen elmebeteg Orosz Mihály Zoltánt is próbálják Orbán nyakába varrni. Nem is értem mit vártak a kedves Jobbikos mandis-kommenttársak. Mit kellet volna Orbánnak mondania?
Tatulus
2015. április 16. 16:13
Mint az erdélyi magyarság a románság része! Hajrá kik is?
tevevanegypupu
2015. április 16. 16:07
De a televiziód bemondói nem nagyon.
yanoo
2015. április 16. 15:59
"Orbán: A magyar zsidók számíthatnak a kormányra" Megnyugodtam.Azért megkérdezem, a magyarok is számíthatnak a kormányra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!